Miben számíthat ránk?

A Smart Clinic kifejezetten okostelefonok, tabletek, laptopok javítására specializálódott elektronikai szerviz. Büszkék vagyunk, hogy Magyarországon elsőként valósítottuk meg a látványszerviz koncepciót, ami lehetőséget biztosít ügyfeleink számára, hogy betekinthessenek a különféle javítási folyamatokba. Budapesten jelenleg 2 szervizpontot is üzemeltetünk a XI. és a XIII. kerületben mind budai, mind pesti ügyfeleink számára könnyen elérhető helyeken. Büszkék vagyunk rá, hogy mindkét helyszínen tudjuk biztosítani express gyorsaságú szerviz szolgáltatásainkat és munkáink minőségét az élettartam garancia teszi teljessé elégedett ügyfeleink részére.

Expressz javítások
Élettartam garancia *
Minőségi alkatrészek
Árgarancia

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Hírek és érdekességek


Mindenki az új MacBook Pro billentyűzetére kíváncsi

Mindenki az új MacBook Pro billentyűzetére kíváncsi

Megújult a MacBook Pro, de úgy tűnik, legtöbbeket nem a nagyobb kijelző vagy más frissítések hoznak lázba, hanem egy már rég nem látott ismerős; az ollómechanikás billentyűzet. A nosztalgia miatti öröm mögött viszont komoly okok is állnak.

Elolvasom
A 7 legjobb AirPods Pro tipp

A 7 legjobb AirPods Pro tipp

Az AirPods Pro nem csak megjelenésében, funkciókban is hozott újdonságokat az elődökhöz képest. Hogy a legjobbat tudd kihozni belőle a mindennapos használat során, összegyűjtöttük a legjobb és leghasznosabb trükköket.

Elolvasom
5 dolog, amiért már most várjuk az iPhone 12 (Pro) megjelenését

5 dolog, amiért már most várjuk az iPhone 12 (Pro) megjelenését

Korai még messzemenő következtetéseket levonni, ha a következő iPhone generációról megjelent híreket olvassuk, de kalandozni sosem tilos. Az eddigi pletykák és elemzések alapján máris tudunk olyan újdonságokról, amiket nagyon is szeretnénk, ha megvalósulnának 2020-ban.

Elolvasom
Hogyan használd az iOS 13 szövegszerkesztő gesztusait?

Hogyan használd az iOS 13 szövegszerkesztő gesztusait?

Az iOS 13 és az iPadOS 13 kiadásával az Apple számos új szövegszerkesztő mozdulatot tett elérhetővé. Ezek a gesztusok meggyorsítják és megkönnyítik a dolgod szerkesztés közben, például a szöveg kiválasztását, másolását és beillesztését, a szerkesztések visszavonását és ismétlését, valamint a kurzor mozgatását is egyszerűbbé teszik...

Elolvasom

Rólunk mondták ügyfeleink

Partnereink

Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk »
Instagram

Kövessen minket Instán és tekintsen be szervizünk mindennapjaiba!


YouTube

Iratkozzon fel YouTube csatornánkra, hogy értesülhessen új videóinkról.