Országos szerviz futár háztól-házig. Élj a lehetőséggel!

Budapesten expressz házhoz megyünk a hibás készülékért. További részletek...

Miben számíthat ránk?

A Smart Clinic kifejezetten okostelefonok, tabletek, laptopok javítására specializálódott elektronikai szerviz. Büszkék vagyunk, hogy Magyarországon elsőként valósítottuk meg a látványszerviz koncepciót, ami lehetőséget biztosít ügyfeleink számára, hogy betekinthessenek a különféle javítási folyamatokba. Budapesten jelenleg 2 szervizpontot is üzemeltetünk a XI. és a XIII. kerületben mind budai, mind pesti ügyfeleink számára könnyen elérhető helyeken. Büszkék vagyunk rá, hogy mindkét helyszínen tudjuk biztosítani express gyorsaságú szerviz szolgáltatásainkat és munkáink minőségét az élettartam garancia teszi teljessé elégedett ügyfeleink részére.

Expressz javítások
Élettartam garancia *
Minőségi alkatrészek
Árgarancia

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Hírek és érdekességek


Ezek lesznek 2021 legjobb vízálló telefonjai?

Ezek lesznek 2021 legjobb vízálló telefonjai?

Egy telefon vízállósága nem tűnhet választási szempontnak. De gondolj csak bele, hányan ejtik bele a mosdókagylóba a készüléket, vagy hagyják kint az esőben azt. Ugye, így mindjárt más a helyzet! Nézzük meg, melyek 2021 legjobb vízálló telefonjai.

Elolvasom
Melyik iPhone-t vegyem meg 2020/2021-ben?

Melyik iPhone-t vegyem meg 2020/2021-ben?

Új iPhone vásárlása esetén – csakúgy mint más elektronikai eszköznél is – vannak bizonyos tényezők, amik lényegesen befolyásolják döntésünket. Nem mindegy például, hogy mekkora keret áll rendelkezésünkre. Tisztában kell lennünk az igényeinkkel, tudnunk kell, mire lesz szükségünk. Ezek mellett pedig az ízlésünk is hatással lesz arra, melyik iPhone-t választjuk.

Elolvasom
Így használhatod második monitorként az Androidos készüléked

Így használhatod második monitorként az Androidos készüléked

Ha már te is érezted úgy, hogy sokkal egyszerűbb dolgod lenne, ha nem egy monitoron kéne navigálni a tennivalóidat, de beruházni nem szeretnél egy új monitorra, akkor van egy jó hírünk. Androidos készüléked is tökéletesen tud funkcionálni másodlagos monitorként, mutatjuk, mit kell tenned.

Elolvasom
iPhone 12 vs iPhone 12 Pro (Ezek a legfőbb különbségek)

iPhone 12 vs iPhone 12 Pro (Ezek a legfőbb különbségek)

A legújabb iPhone-széria legkisebb tagja a Mini, a nehézsúlyú ligában a Pro Max, most viszont a középmezőnyt hasonlítjuk össze: az „alapmodell” iPhone 12-őt és az iPhone 12 Prót.

Elolvasom

Rólunk mondták ügyfeleink

Partnereink

Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk »
Instagram

Kövessen minket Instán és tekintsen be szervizünk mindennapjaiba!


YouTube

Iratkozzon fel YouTube csatornánkra, hogy értesülhessen új videóinkról.