Miben számíthat ránk?

A Smart Clinic kifejezetten okostelefonok, tabletek, laptopok javítására specializálódott elektronikai szerviz. Büszkék vagyunk, hogy Magyarországon elsőként valósítottuk meg a látványszerviz koncepciót, ami lehetőséget biztosít ügyfeleink számára, hogy betekinthessenek a különféle javítási folyamatokba. Budapesten jelenleg 2 szervizpontot is üzemeltetünk a XI. és a XIII. kerületben mind budai, mind pesti ügyfeleink számára könnyen elérhető helyeken. Büszkék vagyunk rá, hogy mindkét helyszínen tudjuk biztosítani express gyorsaságú szerviz szolgáltatásainkat és munkáink minőségét az élettartam garancia teszi teljessé elégedett ügyfeleink részére.

Expressz javítások
Élettartam garancia *
Minőségi alkatrészek
Árgarancia

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Hírek és érdekességek


Felrobbanhat az iPhone, ha nem vigyázol?

Felrobbanhat az iPhone, ha nem vigyázol?

Újabb iPhone gyulladt ki hétvégén, méghozzá egy 11 éves kislány tulajdonában, az Apple pedig már el is indította a vizsgálatát az esettel kapcsolatban. Miért gyulladhat ki egyáltalán egy készülék és van okod félni, hogy veled is megtörténhet?

Elolvasom
7 érv, ami miatt a hajlítható telefonoknak még nem jött el az ideje

7 érv, ami miatt a hajlítható telefonoknak még nem jött el az ideje

A Galaxy Fold villámgyors felbukkanása és szélsebes visszavonása után nem csak, hogy felmerül a kérdés, van-e értelme egy hajlítható telefonnak, de már válaszok is vannak arra, miért nem. Az egyre szaporodó „iPhone Fold” koncepciók után pedig úgy gondoltuk, ideje tisztázni ezeket.

Elolvasom
Forró az iPhone? Így tudod lehűteni!

Forró az iPhone? Így tudod lehűteni!

Az iPhone alapvetően egy miniatűr számítógépként funkcionál, de ellentétben a laptopokkal, nincs bennük ventilátor, hogy a rendszer megfelelő hőmérsékleten tudja tartani az alkatrészeket. A forrósodás viszont komoly probléma lehet és tenned kell ellene – mutatjuk is, hogyan!

Elolvasom
Mit jelent a fordított vezeték nélküli töltés és hogyan működik?

Mit jelent a fordított vezeték nélküli töltés és hogyan működik?

Hónapok óta egyre többet hallunk a fordított vezeték nélküli töltés funkcióról, ami immár több okostelefonban is visszaköszön. Az új technológiai lehetővé teszi más eszközök vezeték nélküli töltését, beleértve az okostelefonokat és okosórákat, illetve egyéb tartozékokat is. De hogyan is működik ez pontosan?

Elolvasom

Rólunk mondták ügyfeleink

Partnereink

Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk »
Instagram

Kövessen minket Instán és tekintsen be szervizünk mindennapjaiba!


YouTube

Iratkozzon fel YouTube csatornánkra, hogy értesülhessen új videóinkról.