Miben számíthat ránk?

A Smart Clinic kifejezetten okostelefonok, tabletek, laptopok javítására specializálódott elektronikai szerviz. Büszkék vagyunk, hogy Magyarországon elsőként valósítottuk meg a látványszerviz koncepciót, ami lehetőséget biztosít ügyfeleink számára, hogy betekinthessenek a különféle javítási folyamatokba. Budapesten jelenleg 2 szervizpontot is üzemeltetünk a XI. és a XIII. kerületben mind budai, mind pesti ügyfeleink számára könnyen elérhető helyeken. Büszkék vagyunk rá, hogy mindkét helyszínen tudjuk biztosítani express gyorsaságú szerviz szolgáltatásainkat és munkáink minőségét az élettartam garancia teszi teljessé elégedett ügyfeleink részére.

Expressz javítások
Élettartam garancia *
Minőségi alkatrészek
Árgarancia

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Hírek és érdekességek


iPhone tippek-trükkök: Így használd a Hangjegyzet alkalmazást

iPhone tippek-trükkök: Így használd a Hangjegyzet alkalmazást

Ha egy előadást vagy egy megbeszélést szeretnél rögzíteni a telefonodra, de nincs szükséged a képi világra mellé, akkor hangjegyzetként egyszerűen tárolhatod ezeket és bármikor visszahallgathatod, ha szükség van rá. Hogy ezt milyen formában teheted meg és hogyan tudsz alakítani a meglévő hanganyagokon, az mindjárt kiderül.

Elolvasom
5 gyakori Galaxy S10 hiba, amivel nem kell szervizhez fordulnod

5 gyakori Galaxy S10 hiba, amivel nem kell szervizhez fordulnod

Szinte borítékolható, hogy egy friss készülék megjelenése után pár hónappal az első hibák is felbukkannak. A Galaxy S10 sem szakított a tradícióval, a felhasználói panaszok szépen gyarapodnak körülötte. Hogy ezek a hibák ne bosszanthassanak sokáig, a gyakori problémák mellé ezek otthoni megoldásait is eláruljuk.

Elolvasom
Csúnyán dobta a Huaweit a Google, mi lesz így a felhasználókkal?

Csúnyán dobta a Huaweit a Google, mi lesz így a felhasználókkal?

Szinte villámcsapásként érkezett a hír, miszerint a Google azonnali hatállyal felfüggesztette üzleti kapcsolatait a kínai gyártóval, miután az felkerült az Egyesült Államok feketelistájára. A felhasználók érzései érthetően vegyesek, egyesek tartanak a változástól, mások viszont foggal-körömmel ragaszkodnak a Huawei eszközeihez.

Elolvasom
Elegáns bőr iPhone tokok, amikben a telefonod is jóvágású lesz

Elegáns bőr iPhone tokok, amikben a telefonod is jóvágású lesz

Kifinomult stílusod a telefonodon is rendszeresen megvillantod vagy a munkád miatt nem engedheted meg, hogy egy szilikon tokkal mutatkozz? A most következő kiegészítők a férfias sikk mintapéldái és mindben találsz egy kis pluszt, ami az iPhone-od és a megjelenésed is izgalmassá teszi.

Elolvasom

Rólunk mondták ügyfeleink

Partnereink

Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk »
Instagram

Kövessen minket Instán és tekintsen be szervizünk mindennapjaiba!


YouTube

Iratkozzon fel YouTube csatornánkra, hogy értesülhessen új videóinkról.