Miben számíthat ránk?

A Smart Clinic kifejezetten okostelefonok, tabletek, laptopok javítására specializálódott elektronikai szerviz. Büszkék vagyunk, hogy Magyarországon elsőként valósítottuk meg a látványszerviz koncepciót, ami lehetőséget biztosít ügyfeleink számára, hogy betekinthessenek a különféle javítási folyamatokba. Budapesten jelenleg 2 szervizpontot is üzemeltetünk a XI. és a XIII. kerületben mind budai, mind pesti ügyfeleink számára könnyen elérhető helyeken. Büszkék vagyunk rá, hogy mindkét helyszínen tudjuk biztosítani express gyorsaságú szerviz szolgáltatásainkat és munkáink minőségét az élettartam garancia teszi teljessé elégedett ügyfeleink részére.

Expressz javítások
Élettartam garancia *
Minőségi alkatrészek
Árgarancia

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Hírek és érdekességek


Így óvd meg az iPhone XS Super Retina kijelzőjét!

Így óvd meg az iPhone XS Super Retina kijelzőjét!

Az iPhone XS még egy fiatalnak mondható készülék, amiben több, az elmúlt években megszokott technológiát lecseréltek. Új technológiák pedig új bánásmódot igényelnek, de ez nem is kérdés. Az egyik ilyen a kijelző típusa - OLED - aminél igenis számít, hogyan használjuk.

Elolvasom
Szerviz sztori – Egy iPhone 6s akku szívszaggató története

Szerviz sztori – Egy iPhone 6s akku szívszaggató története

Napi szinten nézünk farkasszemet a végletekig kifacsart akkumulátorokkal és sajnos ennek sosem lesz vége. Pedig tehetsz azellen, hogy veled ez ne történjen meg – mi pedig újra és újra figyelmeztetni fogunk erre, hogy elkerüljön a baj. Legfrissebb szerviz sztorinkban egy iPhone 6s izgalmas, ámde túl rövid életét meséljük el.

Elolvasom
Ilyen lesz a Galaxy S10 – Megjelenés, árak, specifikációk

Ilyen lesz a Galaxy S10 – Megjelenés, árak, specifikációk

Napokon belül bemutatásra kerül a Samsung legfrissebb triója, a Galaxy S sorozat immáron tizedik verziója. Sok meglepetésre nem számíthatunk – mivel gyakorlatilag már minden részlet kiszivárgott – újdonságokban viszont így már egészen biztos, hogy nem fogunk szűkölködni a megjelenés után.

Elolvasom
Garanciális vs. garancián túli iPhone szerviz – Hova induljak?

Garanciális vs. garancián túli iPhone szerviz – Hova induljak?

Mire vonatkozik a garancia? Meddig igényelhetek garanciális javítást és egyáltalán mire? Az információ morzsák közt könnyű elveszni, ha nem látod magad előtt egészben a képet. Ezért most letisztítjuk a legapróbb homályos foltot is és sorra vesszük, mit érdemes tudnod azzal kapcsolatban, hogy gyári vagy garancián túli szerviznél érdemes javíttatni a készüléked.

Elolvasom

Rólunk mondták ügyfeleink

Partnereink

Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk »
Instagram

Kövessen minket Instán és tekintsen be szervizünk mindennapjaiba!


YouTube

Iratkozzon fel YouTube csatornánkra, hogy értesülhessen új videóinkról.