Miben számíthat ránk?

A Smart Clinic kifejezetten okostelefonok, tabletek, laptopok javítására specializálódott elektronikai szerviz. Büszkék vagyunk, hogy Magyarországon elsőként valósítottuk meg a látványszerviz koncepciót, ami lehetőséget biztosít ügyfeleink számára, hogy betekinthessenek a különféle javítási folyamatokba. Budapesten jelenleg 2 szervizpontot is üzemeltetünk a XI. és a XIII. kerületben mind budai, mind pesti ügyfeleink számára könnyen elérhető helyeken. Büszkék vagyunk rá, hogy mindkét helyszínen tudjuk biztosítani express gyorsaságú szerviz szolgáltatásainkat és munkáink minőségét az élettartam garancia teszi teljessé elégedett ügyfeleink részére.

Expressz javítások
Élettartam garancia *
Minőségi alkatrészek
Árgarancia

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Hírek és érdekességek


iPhone szerviz már otthon is – Megéri?

iPhone szerviz már otthon is – Megéri?

Egyre több szerviz kínálja fel a lehetőséget, hogy a készülékek javítása az ügyfél saját otthonában történjen meg. Ez elsőre remekül hangzik, azonban jó néhány buktatót is rejt magában, amire érdemes figyelmet fordítani. Nézzük tehát, mire kell vigyáznod, ha ezt a szolgáltatást választod.

Elolvasom
Meddig tart egy iPhone 7 akkumulátor csere?

Meddig tart egy iPhone 7 akkumulátor csere?

Talán ismerős az érzés, amikor már tudod hogy készülékednek szüksége lenne egy új akkura, de halogatod mert nem szeretnél tőle napokra megválni. Nálunk erre nincs is szükség, mert akár meg is várhatod a cserét. Megmutatjuk, mit takar egy iPhone 7 akkumulátor csere.

Elolvasom
Miért is bonyolultabb egy iPhone X kijelző csere?

Miért is bonyolultabb egy iPhone X kijelző csere?

Időnként találkozunk azzal a kérdéssel, hogy ha két szervizes kolléga egyszerre kezd el egy iPhone X és egy iPhone 6 kijelző cserét, miért lehet az hogy az iPhone 6, előbb készül el. Erre több magyarázat is van.

Elolvasom
Utánajártunk! Ezek a ma beszerezhető iPhone XS kijelzők

Utánajártunk! Ezek a ma beszerezhető iPhone XS kijelzők

Ha kíváncsi vagy, miért is nem mindegy milyen minőségű kijelzőt kapsz egy szervizben a pénzedért, ajánlom figyelmedbe ezt az összefoglalót a jelenleg elérhető iPhone XS kijelzőkről.

Elolvasom

Rólunk mondták ügyfeleink

Partnereink

Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk »
Instagram

Kövessen minket Instán és tekintsen be szervizünk mindennapjaiba!


YouTube

Iratkozzon fel YouTube csatornánkra, hogy értesülhessen új videóinkról.