Miben számíthat ránk?

A Smart Clinic kifejezetten okostelefonok, tabletek, laptopok javítására specializálódott elektronikai szerviz. Büszkék vagyunk, hogy Magyarországon elsőként valósítottuk meg a látványszerviz koncepciót, ami lehetőséget biztosít ügyfeleink számára, hogy betekinthessenek a különféle javítási folyamatokba. Budapesten jelenleg 2 szervizpontot is üzemeltetünk a XI. és a XIII. kerületben mind budai, mind pesti ügyfeleink számára könnyen elérhető helyeken. Büszkék vagyunk rá, hogy mindkét helyszínen tudjuk biztosítani express gyorsaságú szerviz szolgáltatásainkat és munkáink minőségét az élettartam garancia teszi teljessé elégedett ügyfeleink részére.

Expressz javítások
Élettartam garancia *
Minőségi alkatrészek
Árgarancia

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Hírek és érdekességek


MiPow Playbulb String – Lenyűgöző karácsonyi fények stressz nélkül

MiPow Playbulb String – Lenyűgöző karácsonyi fények stressz nélkül

Csak pislogok, milyen kevés idő maradt a karácsonyi ajándékok beszerzésére és a tökéletes dekorációra. Ha már te is kezdesz pánik hangulatba kerülni, kihúzlak a bajból – mutatok egy olyan égősort, amivel csodálatos fényeket varázsolhatsz és még az átlagos karácsonyi izzók okozta idegeskedést is magad mögött hagyhatod.

Elolvasom
Android tippek: 3 biztos trükk, hogy sose fogyj ki a tárhelyből

Android tippek: 3 biztos trükk, hogy sose fogyj ki a tárhelyből

A gyorsan fogyó tárhely szinte mindenkit érintő és kifejezetten bosszantó probléma. Frissítések, offline térképadatok, hatalmas játékok, fotók, zenék – mindezt egyetlen készüléken is megkaphatjuk, de sajnos rengeteg helyet foglalnak. Ha nem szeretnél folyton a vészesen kevés tárhely miatt aggódni, spórolós tippjeinket imádni fogod.

Elolvasom
Különleges Galaxy S10 modellel ünnepelhet a Samsung

Különleges Galaxy S10 modellel ünnepelhet a Samsung

Hónapokon belül érkezik a Samsung tizedik Galaxy S szériája és ahogy illik, a gyártó megadja a módját az ünneplésnek. De ahelyett, hogy az Apple-höz hasonlóan formabontó dizájnt kapnának a készülékek, a Galaxy S10 (Plus) különleges kiadásában az anyaghasználat lesz rendhagyó – mégpedig kerámia hátlap formájában.

Elolvasom
Olyanra kattintottál, amire nem kellett volna? Segítünk eltüntetni!

Olyanra kattintottál, amire nem kellett volna? Segítünk eltüntetni!

Mindannyian szembesültünk már azzal a problémával, hogy készülékünk használata kényelmetlenné vált a megannyi becachelődött oldaltól, és az ezek által elfoglalt tárhelytől. Megmutatjuk, hogy tudod törölni a böngészési előzményeket.

Elolvasom

Rólunk mondták ügyfeleink

Partnereink

Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk »
Instagram

Kövessen minket Instán és tekintsen be szervizünk mindennapjaiba!


YouTube

Iratkozzon fel YouTube csatornánkra, hogy értesülhessen új videóinkról.