ADAM elements PeAk II USB - Lightning adatkábel (300 cm) iPhone, iPad, iPod

A termék forgalmazása megszűnt.
Tekintse meg raktáron lévő kínálatunkat
ide kattintva.

Nehéz sorsuk van azoknak, akiknek az ágya mellett nincs fali csatlakozó. Egy átlagos Apple készülék feltöltése 3-5 órát vesz igénybe. 2018-ban kizárt, hogy ennyi időre meg tudj válni a telefonodtól, úgyis piszkálni fogod töltés közben. Akiknek a szoba fala tele van fali csatlakozóval, nem jelenthet problémát az Apple már-már pofátlanul rövid Lightning csatlakozója, ellenben akiknek messzebb van 1-2 méternél, a töltés ellehetetleníti a készülék használatát.

Az Apple által forgalmazott leghosszabb Lightning kábel csupán 2 méter hosszúságú, ami valljuk be, nem mindig elegendő. Örömmel mutatjuk be az ADAM elements 3 méter hosszú töltőkábelét, ami megoldja a felesleges kellemetlenségeket. A kiegészítőre az Apple áldását adta, azaz megkapta az MFI tanúsítványt, ráadásul számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik.

Ha eddig két-háromhavonta cserélted a szakadt Lightning töltőkábelt, örülni fogsz a kiváló minőségű fonott védőburkolatnak, ami a 3 méter hosszú adatkábelt körbeveszi és megvédi. Csavargasd, mozgasd, szállítsd, nem fog elengedni hosszú használat során sem.

  • Töltésre és szinkronizálásra is kiválóan alkalmas
  • Apple MFI tanúsítvánnyal rendelkező kiegészítő
  • Fonott anyagborítás, hosszabb élettartam
  • Távolsági töltésre alkalmas, 3 méter hosszú
  • Az ADAM elements kábelének van egy rövidebb testvére is.
  • Kompatibilis: Lightning csatlakozóval rendelkező készülékek