Apple Watch (Series1) 38mm kijelző csere 59.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az Apple Watch (Series1) kijelzőjét abban az esetben ajánlott cserélni, ha az erősen karcosodott, vagy törött. A mélyebb karcolódások elvághatják az ujjaidat is, így nem érdemes a cseréjével sokat várni. Szervizünkben tapasztalt kollégáink gyári minőségű alkatrészre cserélik a régit.

A cserélendő Apple Watch (Series1) 38mm kijelző

Az Apple Watch (Series1) kijelzőjének karcosodása gyakorinak mondható, még akkor is, ha ez a kisebb 38mm-es képernyőt érinti, amit méretéből adódóan könnyebben meg lehet védeni. Mivel a készülék mindig a csuklódon van, így hatványozottan kiteszed a külső sérülések lehetőségének. Szervizünkben tapasztalt kollégáink megbízható munkával cserélik gyári minőségű kijelzőre a töröttet.

Az Apple Watch (Series1) 38mm kijelző csere menete

Az okosóra szervizelése egy fokkal bonyolultabb mint a telefonoké, de nem lehetetlen. Kisebb alkatrészekből áll, ezért nehezebb vele boldogulni, de azoknak, akik már több órát is szétszereltek, egy kijelző csere kockázat nélkül elvégezhető.

Kikapcsoljuk a készüléket, majd melegítés alá vonjuk a kijelzőt. Ennek hatására könnyebb lesz majd az eltávolítása. Pengetővel aláékelünk és finom, de erőteljes mozdulatokkal elválasztjuk azt a peremtől. Miután felnyitottuk, a csatlakozó három szalagkábelét lecsatlakoztatjuk, végül teljesen elemeljük a készüléktől. Ezután az új kijelzőt a helyére illesztjük.

Pro tipp

  • Az internetről rendelt alkatrészek olcsóbbak lehetnek, de minőségük a közelében sincs az Apple-től elvárt szintnek.
  • Az Apple Watch-ra kapható kijelzővédő üvegfólia megvédi a kijelzőt a karcosodástól, így ajánlott a használata.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10