Apple Watch (Series1) 42mm kijelző csere 59.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Hozd el szervizünkbe a készüléked, ha annak kijelzője erősen törött és karcolódott. Az esztétikai hátrány mellett elvághatja az ujjadat is, így egészségügyi problémát jelent. Szervizünkben az Apple Watch kijelzőjének cseréjét tapasztalt kollégáink gyors és megbízható munkával elvégzik.

A cserélendő Apple Watch (Series1) 42mm kijelző

Az Apple Watch kijelzője hatványozottan van kitéve a külső sérüléseknek, mivel a nap folyamán végig a kezeden tartod. Elég egy kisebb koppanás, vagy ütődés, az előlapon azonnal megjelennek a mélyebb törések, amik egy rossz mozdulat során könnyedén elvághatják az ujjaidat is.

Cseréjét szervizeinkben lehetőséged van elvégeztetni. Tapasztalt kollégáink rövid időn belül, megbízható munkával építenek egy új gyári minőséggel megegyező alkatrészt a régi törött helyére.

Az Apple Watch (Series1) 42 mm kijelző csere menete

Kikapcsoljuk a készüléket, majd melegítőpadra helyezzük. Ha elérte a kellő hőmérsékletet, eltávolíthatjuk a kijelzőt anélkül, hogy az óra többi alkatrészében kárt tennénk. Mivel kisebb készülékről beszélünk, így a munkafolyamat igényli a komoly precizitást és hozzáértést.

A képernyőt oldalra döntjük, de még nem távolíthatjuk el teljesen, mivel három darab szalagkábellel csatlakozik az alaplaphoz. Ezeket egyenként leválasztjuk, majd az új kijelzőt ráépítjük az óra vázára. Az összeszerelés végén leteszteljük.

Pro tipp

  • Mivel a munkafolyamat tapasztalatot és hozzáértést igényel, így otthon elvégzendő cserére senkit sem buzdítunk. Ezek legtöbb esetben nem várt következményekkel járnak.
  • Használj karcálló üvegfóliát és kerüld el a későbbi szervizelések eljárási díját.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10