Apple Watch (Series2) 38mm kijelző csere 89.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Hozd el szervizünkbe az okosórád, ha erősen karcosodott, vagy repedt a kijelzője. Egy törött kijelző akár az ujjaidat is elvághatja, így nem érdemes halogatni a cseréjét! Tapasztalt kollégáink gyors és megbízható munkával építik újjá a készüléked!

A cserélendő Apple Watch (Series2) 38mm kijelző

Az Apple Watch (Series2) két különböző méretű kijelzővel jelent meg. Habár a 38mm-es kisebb, így könnyebben védhető mint nagytestvére, sajnos ettől függetlenül fokozott veszélynek van kitéve. Ameddig az iPhone-t a zsebedbe tudod rejteni, addig az okosóra mindig a csuklódon marad és viseli az ütődéseket.

Meghibásodásának leggyakoribb oka is ebből ered, elég neki egy kisebb koppanás, a kijelzőn azonnal megjelennek a repedések. Ha mélyebb karcok, repedések barázdálják a kijelzőt, könnyedén elvághatja az ujjaidat is, így nem érdemes sokat várnod a szervizelésével. Szervizünkben rövid időn belül vállaljuk az Apple Watch kijelzőjének cseréjét.

Az Apple Watch (Series2) 38mm kijelző csere menete

Ha szabad ilyet mondani, szervizes szemmel mérve a legszerencsésebb eset, ha az Apple Watch kijelzője sérült, ugyanis a cseréjéhez a régi kijelzőn kívül semmit sem kell eltávolítanunk. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy tapasztalat és kellő tudás nélkül bárki el tudná végezni. Megfelelő célszerszámok és az óra összeépítésének pontos ismeretének hiányában szinte biztos, hogy csak nagyobb kárt okoznál egy otthoni szerviz során.

A készüléked melegítőpadra helyezzük, hogy a kijelző alatti ragasztóanyag feloldjon. Ez nem csak a kijelző épségben tartásában játszik szerepet. A megolvadt ragasztóréteg kevésbé tart, így kisebb erő szükséges az alkatrész leválasztásához. Ennek következtében kisebb az esélye, hogy a munkafolyamat közben megsértsük az Apple Watch vázát, vagy a belső alkatrészeit. Ha sikerült eltávolítanunk, nem felejtkezünk el a három szalagkábelről sem. Ezeket leválasztva, és az új kijelző visszaépítése után természetesen leteszteljük a készüléket. Ha minden megfelelően működik, visszaszolgáltatjuk.

Pro tipp

  • Előzd meg a kijelződ karcosodását, és használj az Apple Watch mellé is karc- és ütésálló kijelzővédő üvegfóliát! A kiegészítőnek talán még nagyobb szerepe van, mint az iPhone esetében, hiszen a nap minden percében kiteszed a külső sérüléseknek.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10