Apple Watch (Series2) 42mm kijelző csere 89.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Abban az esetben javasoljuk az Apple Watch (Series2) kijelzőjének cseréjét, ha mélyebb karcolódások, vagy törések borítják. A karcodosás nem csak esztétikai probléma, hanem egészségügyi veszélyforrás is, így minél hamarabb érdemes cserélni. Szervizünkben gyorsan és megbízhatóan szervizeljük készüléked.

A cserélendő Apple Watch (Series2) 42mm kijelző

Az Apple Watch kijelzőjét nehéz megvédeni. Egyrészt, mert a gyártó egyáltalán nem építette törhetetlenre. Olyannyira nem, hogy akár egy slusszkulcs is komoly károkat okozhat benne. Másrészt az okosórád mindig a kezeden van, a kezedet pedig nem tudod mindig koordinálni, előfordulhat, hogy véletlenül odaütöd az asztal sarkának, aminek egyértelmű vonzata az Apple Watch kijelzőjének törése lesz.

A karcos kijelző nem csak esztétikai hátránnyal jár, elvághatja az ujjaidat is, ami már egészségügyi kockázatot jelent. Azt javasoljuk minél hamarabb hozd be a készüléked az alkatrész cseréjére, ahol tapasztalt kollégáink rövid időn belül gyári minőségű alkatrésszel élesztik újjá az okosórát.

Az Apple Watch (Series2) 42mm kijelző csere menete

A készüléket kikapcsoljuk és leválasztjuk a kijelzőjét. Természetesen ez nem ilyen egyszerű, hiszen erősen tapad a keretre az alatta található ragasztóanyag miatt. Melegítőpadra helyezzük, kijelzővel lefelé, majd olvadáspontig várunk. Ekkor könnyebben leválaszthatjuk a törött alkatrészt, ezzel csökkentve annak veszélyét, hogy közben kárt tegyünk az Apple Watch keretében, illetve házában.

Első lépésben az új kijelző három szalagkábelét csatlakoztatjuk, majd pontosan helyére illesztjük. Várunk száradásig, majd bekapcsoljuk az órát és végigmérjük a kijelzőjét, hogy megbizonyosodjunk a hibátlan működéséről.

Pro tipp

  • Lehetőséged van megvédeni a készüléked, ezzel pedig megóvni magad az esetleges szervizeljárások díjától, ha beszerzel egy karcálló Apple Watch kijelzővédő üvegfóliát.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10