iPad 2 bekapcsoló gomb szalagkábel csere 13.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A iPad 2 bekapcsoló gombjának, némító csúszkájának, valamint hangerőszabályzó gombjainak kielégítő, funkciójuknak megfelelő működéséért a készülékek felső szalagkábele felel. Amennyiben az iPad 2 felső (bekapcsoló) szalagkábele elszakad, vagy megrongáódik, akkor mindenképp érdemes cserélni, hogy ezek a funkciók hibátlanul működjenek.

A cserélendő iPad 2 felső (bekapcsoló) szalagkábel

Abban az esetben lehet indokolt az iPad 2 felső (bekapcsoló) szalagkábelének cseréje, ha a bekapcsoló, a némító, valamint a hangerőszabályzó gombok valamelyike funkcióját veszti. Ilyenkor sem biztos, hogy a szalagkábel okozza a gondot, lehet, hogy mindössze az idő során elhasználódott a gomb, így elég azt cserélni.

A legtöbb esetben viszont kizárólag a teljes szalagkábel cseréjével állítható helyre a nem megfelelően funkcionáló gombok működése. A felső szalagkábel cseréje az iPad 2 esetében 1 órát vesz igénybe, azonban a teljes javítást 1 napos határidővel tudjuk vállalni.

A szervizelés menete

Az iPad 2 felső szalagkábel csere bonyolultabb, összetettebb folyamat, ráadásul bizonyos iPad modelleknél eltérő lehet. Első lépésként kivesszük a SIM kártyát (amennyiben van), majd a már megismert módon hőlégfúvóval és melegítéssel eltávolítjuk az érintőüveget és az LCD kijelzőt. Ezután tudunk hozzálátni a készülék bekapcsoló szalagkábelének kiszereléséhez, amely néhány csavarral, valamint ragasztással van rögzítve.

Szakértő „pro” tipp

  • Szerviznehézség szintje: 8/10