iPad (2017) előlapi kamera csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha az elkészített szelfijeid homályosak, életlenek és már Face-Time hívást sem tudsz indítani, az iPad előlapi kamerájának cseréjére lesz szükséged. Szervizünkben rövid időn belül vállaljuk a cseréjét.

A cserélendő iPad (2017) előlapi kamera

Az iPad előlapi kamerája szelfizésre és Face-Time hívásra tökéletesen alkalmas, 1,2 megapixeles tudású. Habár elsőre ez kevésnek tűnhet, és valóban nem kimagasló a teljesítménye, az Apple jól konfigurált beállításainak köszönhetően ideális képek készíthetőek vele.

Meghibásodása törés vagy porosodás esetén áll fenn, a lerakódott porszemek eltakarhatják a lencsét, ezáltal foltossá válhatnak a képek. Ha törik a lencse, muszáj cserélnünk a kamerát.

Az iPad (2017) előlapi kamera csere menete

Az előlapi kamerát viszonylag könnyű elérnünk, nem kell hozzá teljesen szétszerelni a készüléket, azonban a kijelzőt le kell szerelnünk, amit az Apple nem épített egybe, így két darabban szükséges eltávolítanunk.

Ha elénk tárultak a belső alkatrészek, lecsatlakoztatjuk a kijelző, illetve annak alaplaphoz kapcsolódó szalagkábelét, és eltávolítjuk a kamera csatlakozóját is. Ezután kipöccintjük a helyéről óvatosan, hogy a körülötte található alkatrészek ne sérüljenek. Amint ezzel megvagyunk helyére illesztjük az újat, leteszteljük, és visszaszolgáltatjuk.

Pro tipp

  • Az előlapi kamera meghibásodása hatással lehet a hátlapi kamera hibásodására is.
  • A legtöbb esést kivédheted, ha erőteljes anyagokból felépülő, törésálló iPad tokkal látod el a készüléked.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10