iPad (2017) hátlap csere 59.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPad hátlapjának cseréjét ajánljuk, ha az használat során megkopott, illetve mélyebben karcolódott. Ha ütés következtében eltört, fontos, hogy minél hamarabb elhozd szervizünkbe, mert a  karcolódások elvághatják az ujjaidat is. Hasonló az eset, ha a hátlapod púposodott, esetleg elvált a kerettől, mivel az belső alkatrészek meghibásodására utal!

A cserélendő iPad (2017) hátlap

Az Apple nagyszerűen építette össze a terméket, kifogástalan munkát végzett, így egy remek, jól illeszkedő alkatrészekből összeépített tabletet tarthatsz a kezedben. Ha nem használtál karcálló iPad tokot, a készüléked komolyabb károkat szenvedhet a használata során, emellett a karcolódásokat egyszerűen elkerülni sem tudod.

Emellett nem szabad elfelejtkezned arról, hogy a készüléked anyagi és esztétikai értékét is nagyban csökkenti, ha a hátlapja szét van karcolva. Habár jelenleg el tudod rejteni egy tok mögé, de egy esetleges értékesítés során jelentősen csökkenti majd az anyagi értékét.

Az iPad (2017) hátlap csere menete

Az iPad vérfrissítését, azaz a karcolódott, törött hátlap cseréjét az áramtalanítással indítjuk. Miután kikapcsoltuk a készüléket leszereljük róla a kijelzőt. Az Apple nem építette egybe, így két részben, külön kell eltávolítani azokat. A belső alkatrészek mind a hátlapra vannak telepítve, ezért az egész készüléket szét kell szerelnünk.

Ha minden alkatrészt eltávolítottunk az új hátlapra építjük vissza azokat. A képernyőre és akkumulátorra is ragasztóanyagot teszünk a biztosabb ragadás eredményeképpen. Minden szerviz végén leteszteljük a készüléket, jelen esetben sem történik ez másként.

Pro tipp

  • Ha az akkumulátor púposodott mindenképpen cserére van szüksége. Egyrészt, mert ezután az új hátlapot is kinyomná, másrészt balesetveszélyes.
  • Szerviznehézségi szint: 9/10