iPad (2017) hátlapi kamera csere 34.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPad hátlapi kamerát kell cserélnünk, ha a lencséje eltört, és az elkészült képek minősége romlott. Ha teljesen sötét a képernyő miután elindítottad a kamera programot, szoftveres újratelepítés jelentheti a megoldást.

A cserélendő iPad (2017) hátlapi kamera

Az iPad hátlapi kamerájának képességeire nem panaszkodhatunk, 8 megapixeles tudásával, ha nem is magasan, de könnyedén a kortárs tabletek fölé helyezkedik. Természetesen ez nem minden, az Apple az elképesztő optimalizálásával éri el azt a szintet, amiért prémium termékké vált az iPad.

A hátlapi kamera lencséje megtörhet, kábele elszakadhat, ilyenkor cserélnünk kell az alkatrészt. A lencséje bekoszolódhat, ekkor pedig egy alapos tisztítás vár az alkatrészre. De a hibásodás szoftveres eredetű is lehet, ilyenkor az alkalmazás tárja fel a problémát. Szervizünkben rövid időn belül javítjuk a készüléked.

Az iPad (2017) hátlapi kamera csere menete

A készüléket kikapcsoljuk, áramtalanítjuk, majd eltávolítjuk a kijelzőjét. A hátlapi kamera az iPad felső részén található, az akkumulátor felett, cseréjéhez nem szükséges szétbontani a készüléket, azonban a képernyőjét le kell választanunk.

Óvatos mozdulatokkal kell dolgoznunk, ugyanis a belső alkatrészek elég sérülékenyek, így ha egy rossz mozdulatot is ejtünk, könnyen lehet, hogy komolyabb kárt teszünk a készülékben, éppen ezért otthoni szervizelés nem ajánlott. A képernyő leszerelése után egyből hozzáférünk a felső sarokban található kamerához, amit kiemelünk, és helyére újat illesztünk. Ezután összeépítjük a készüléket, majd leteszteljük az iPad-et.

Pro tipp

  • A hátlapi kamera meghibásodása az előlapi kamera problémájára is utalhat.
  • Védd meg a készüléked a törésektől, és kíméld meg magad a szerviz eljárások díjától! Használj ütésálló iPad tokot!
  • Szerviznehézségi szint: 8/10