iPad (2017) érintő csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPad érintő cseréjére abban az esetben van szükség, ha a készülék kijelzője karcosodott, megtört, de az LCD-ben nem esett kár. Szervizünkben rövid időn belül gyári alkatrésszel pótoljuk a régi, törött érintőt.

A cserélendő iPad (2017) érintő

Az 5. generációs iPad egyértelműen azért született, hogy a régi iPad Air szériát leváltsa. Erre minden esélye meg van, mivel méreteit tekintve közel megegyezik, ráadásul a belső alkatrészeinek tudása sem marad el az említett szériától. A készüléket könnyen hordozhatóvá tervezték, erről árulkodik a 9,7 hüvelykes kijelzője is. Nagy felbontása és tűéles kontrasztaránya segítheti a mindennapi feladataidat, ugyanakkor szórakozást is nyújthat számodra.

Szerencsére az Apple nem építette egybe a kijelzőt, így ha megkarcolódik a felületi része, esetleg egy nagyobb ütődés során megtörik, nem szükséges az LCD-vel együtt eltávolítanunk, elég ha az érintőjét cseréljük. Mivel a nagyobb karcokból viszonylag könnyen olyan repedések alakulhatnak ki, melyek megvághatják az ujjaidat, érdemes minél előbb szervizünkhöz fordulnod.

Az iPad (2017) érintő csere menete                 

A készüléket kikapcsoljuk, majd a hátlapjára fektetjük a munkaasztalon. A képernyő erős tapadásáért ragasztóanyag felel, aminek az eltávolítása komoly energiát vesz igénybe. Melegítés során megolvasztjuk, majd pengetővel elválasztjuk az LCD-től az érintőt.

Oldalra döntjük az alkatrészt, és kicsavarozzuk az LCD-t tartó csavarokat, majd azt is oldalra fordítjuk. Ekkor csatlakoztathatjuk ki az alaplapi csatlakozókat. Az érintő alatt található a Home gomb, amit melegítés után kipattintunk a helyéről, és az új érintőbe építünk. Az iPad-re ekkor visszakerül az LCD, majd az érintő. A készüléket a szerviz után leteszteljük.

Pro tipp