iPad (2017) LCD csere 49.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPad LCD cseréje szükséges, ha a készülék képernyője foltos, homályos, vagy teljesen sötét. Mivel a készülék érintője és LCD-je nincs egybeépítve, így cseréjét külön-külön is elvégezzük, terheltségtől függően, rövid időn belül.

A cserélendő iPad (2017) LCD

A 2017-ben megjelent iPad egy remek lehetőség, ha gyors, korrekt, és elérhető áron kapható iPad-et keresel. Az iPad Pro széria újdonságaival egy időben megjelentett készülék 9,7 hüvelykes kijelzője hordozhatóságot és kényelmet sugall. Akár utazás közben, akár otthon pillanatok alatt előkaphatod, nézegetve a kedvenc képeidet, videóidat, de akár a munkádban is segítséget nyújthat.

Az Apple nem építette egybe a kijelzőt, ezért a többi készülékkel ellentétben az 5. generációs iPad érintőjét és LCD-jét külön-külön is tudjuk cserélni. A hibásodás egyértelmű jele, ha a kijelző minősége romlott, esetenként egyáltalán nem működik. Szervizünkben terheltségtől függően, rövid időn belül, gyári alkatrészre cseréljük a régit.

Az iPad (2017) LCD csere menete

Miután áramtalanítottuk és kikapcsoltuk a készüléket az asztalra fektetjük. Szükséges melegítés alá vonni a kijelző eltávolításához, mivel erős ragasztóanyag rögzíti a kerethez. Miután végeztünk a melegítéssel, pengetőkkel szétválasztjuk.

Elsőre az érintőt fektetjük oldalra, majd az LCD 4 tartócsavarjának kicsavarozása után leválasztjuk az alaplapra csatlakozó szalagkábeleket. Ezután eltávolítjuk az LCD-t, majd újjal szereljük fel az iPad-et, végül rákerül az érintő is. Ezután teszteljük a készüléket.

Pro tipp

  • Ha meg szeretnéd kímélni magad a szerviz eljárások súlyos díjától, használj ütésálló iPad tokot!
  • Szerviznehézségi szint: 8/10