iPad (2018) bekapcsoló szalagkábel csere 22.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A szalagkábel jellemzően igen nehezen, csak extrém fizikai behatásra sérül, de ha ez mégis bekövetkezik, az a mindennapi használatot nehezíti meg - hiszen nem tudod bármikor ki- vagy bekapcsolni az iPad-et, nem tudod lezárni, újraindítani. Ilyenkor cserére lehet szükség, ezt a szervizeinkben egy napon belül végrehajtjuk neked.

Az iPad (2018) bekapcsoló szalagkábel meghibásodásának jelei

  • Ha a szalagkábel meghibásodik, jellemző hiba, hogy nem tudod bármikor lezárni vagy feloldani a készüléket, hiszen a gombot egyszerűen nem érzékeli a rendszer.
  • Ha nem tudod kikapcsolni, újraindítani vagy bekapcsolni valamilyen komolyabb fizikai behatás után, akkor gyanakodhatsz a szalagkábel sérülésére.
  • Ha azt érzed, hogy maga a gomb nem működik rendesen, mert nem érzel kattanást a benyomásakor, valószínűbb, hogy ezzel van a gond. Ebben az esetben ezt az alkatrészt kell cserélni.

Milyen alkatrészt építünk az iPad-be?

Az iPad-ed tőlünk mindig a legjobb minőségű cserealkatrészt kapja. A hibaazonosítás után meg tudjuk kezdeni a javítást, és egy napon belül új alkatrésszel, tökéletes ragasztással, letesztelve veheted át a készüléket. Ha mindez készen van, a mindennapi használat nem okoz majd gondot, úgy zárhatod le vagy oldhatod fel, kapcsolhatod ki vagy be a készüléket, ahogy csak szeretnéd.

Miért válasszalak titeket?

  • Folyamatosan fejlesztjük nem csak eszközeinket, de a kollégák tudását is - vagyis mindig naprakészen várunk új és rutinnal begyakorolt feladatokat is.
  • Hasonló cserékkel több százszor találkoztunk már, így a nem csak egyszerűen gyors lesz, de hibamentes és szakszerű is.
  • A hibamentességet garantálja az alapos teszt is, amit átadás előtt mindig lefuttatunk a készülékeken.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10