iPad (2018) töltő csatlakozó csere 22.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha azt veszed észre, hogy gond van az iPad töltésével, lehet, hogy a csatlakozó egyszerűen bekoszolódott - ilyenkor egy tisztítás is elég. Ha viszont komolyabb sérülésről van szó, akkor mihamarabb szervizbe kell hoznod a készüléket, hiszen egyáltalán nem fogod tudni használni, jobb esetben egyszerűen nem fog úgy tölteni, ahogy korábban, mert gondok vannak az érintkezéssel.

Az iPad (2018) töltő csatlakozó meghibásodásának jelei

  • A töltő csatlakozó hibája akkor állhat fenn, ha azt veszed észre, hogy az eszköz sokkal lassabban vagy egyáltalán nem tölt.
  • Sérülésre gyanakodhatsz akkor is, ha csak bizonyos pozícióban érzékeli a töltőkábelt a telefon, pedig magának a kábelnek nicsen baja.
  • Lehetséges, hogy a csatlakozó leejtéskor, ütődéskor megsérült, elmozdult a helyéről.

Milyen alkatrészt építünk az iPad-be?

Ha beazonosítottuk a hibát, és már biztosan tudjuk, hogy a töltő csatlakozó sérülése okozza, hogy nem tudod a telefont rendesen tölteni, a cserét azonnal elkezdjük - mielőtt jönnél, érdemes ránk telefonálnod, hogy megmondjuk, van-e raktáron a szükséges alkatrészből. Nagyjából egy nap alatt egy alapos teszttel együtt végzünk is a munkával. Ezután ugyanúgy gondtalanul használhatod az iPad-et, nem kell attól tartanod, hogy az egész éjszakás töltés után lemerülve fogad reggel, vagy út közben a lehető legrosszabbkor merül majd le.

Miért válasszalak titeket?

  • Hasonló javításokat több száz alkalommal végeztünk már el - ezért kapod vissza egy nap alatt nem csak gyorsan, de szakszerűen javítva az eszközt.
  • A hibamentességet azzal garantáljuk, hogy mielőtt átadjuk, alaposan leteszteljük a készüléket.
  • A javítás közbeni hibákat azzal küszöböljük ki, hogy a legjobb minőségű alkatrészekkel, eszközökkel dolgozunk, a szakembereink tudását pedig megállás nélkül bővítjük és fejlesztjük.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10