iPad 3 3G antenna csere 13.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A készülék megfelelő jelvételéért az iPad 3 3G antenna a felelős, ahogyan azért is, hogy a térerő ne ingadozzon és a 3G-s adatforgalom elérhető és megfelelő sebességű legyen. Csak olyan iPad készülékben található 3G antenna, amelybe SIM-kártya helyezhető. Az iPad 3 3G antenne cseréje szervizünkben megnézhető és megvárható. 

A cserélendő iPad 3 3G antenna

Az iPad 3 3G antenna leggyakrabban előforduló hibája, amikor az eszköz nem csatlakozik a 3G adatforgalomhoz. Ezért csak úgy hajthatunk végre minden internet elérhetőséget igénylő műveletet, ha WI-FI által kapcsolódunk az internetre vagy töltünk le applikációkat. A másik leggyakrabb hiba, ha olyan helyeken (pl. sűrűn lakott városban), ahol egyébként a térerő jellemzően a maximális közelében van, az iPad térereje mégis ingadozó, és le-lekapcsolódik a hálózatról.

Amennyiben az iPad 3 3G antenna cseréjére van szükség, fontos figyelembe venni, hogy bár a csere mindössze 50-60 percet igénybe vevő szervizelési folyamattal jár, viszont ezt a ragasztó száradása miatt csak 1 nap határidővel áll módunkban elvállalni.

A szerelés menete

Első lépésben az iPad 3 3G antenna SIM-tálcáját eltávolítjuk. Ezt követően az érintőképernyő eltávolításával folytatjuk, amelyet egy speciális, kifejezetten erre kialakított nyitószerszámmal, valamint hőlégfúvó segítségével végzünk. Mivel az iPad alumínium és az érintőképernyő között található a ragasztás, ezért a nyitót ezek közé helyezve használjuk. Az érintőképernyő és az LCD teljes eltávolítása után kell kivennünk a fülhallgató szalagkábelét, a SIM-kártyaolvasó szalagkábelét és a kártyaolvasót. Ezután férünk hozzá és tudjuk eltávolítani óvatos mozdulatokkal az iPad 3G mindkettő antennáját.

Szakértő „pro” tipp:

  • Szerviznehézség szintje: 9/10