iPad 3 fülhallgató szalagkábel csere 13.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Azért, hogy a lejátszott média tisztán és élesen szóljon, az aljzatra csatlakoztatott hangszóróra vagy fülhallgatóra rendben eljusson a jel, az iPad 3 fülhallgató szalagkábele felel. Az iPad 3 fühallgató szalagkábel cseréjére uatló jel lehet, ha a tablet lejátszáskor recseg, vagy teljesen néma marad. A fülhallgató szalagkábel leggyakrabban leejtés miatt sérül.

A cserélendő iPad 3 fülhallgató szalagkábel

Akkor javasolt az iPad 3 szalagkábelének (Wi-Fi-s iPad típus) cseréje, ha hiába dugunk a készülék fülhallgató aljzatába hangszórót vagy fülhallgatót, mégsem jut el a lejátszott média hangja a rácsatlakoztatott eszközre, vagy ha el is jut a hang, a minősége rossz, recseg. További jellemző ok, amely indokolhatja a cserét, ha leejtés következtében megsérülnek az érintkezők, esetleg meghajlanak, a csatlakoztatott eszközt egyáltalán nem, vagy csak néhány szögben érzékelik.  A készülék fülhallgató szalagkábelét 30-40 perc alatt lehet kicserélni, de a javítás jellegéből fakadóan a javítást 1 napos határidővel áll módunkban vállalni.

A szerelés menete

Az iPad 3 fülhallgató szalagkábel cserét azzal kezdjük, hogy elsőként eltávolítjuk az iPad 3 Wifi modell érintőüvegét hőlégfúvós módszerrel, majd ha már kihajtható az érintőüveg, kiszereljük az LCD-t a hozzá tartozó érintkezővel és szalagkábellel együtt. Ezután férünk hozzá a fülhallgató szalagkábeléhez, amelyet így cserélhetünk is.

Szakértő „pro” tipp

  • Szerviznehézség szintje: 8/10