iPad 4 hátlapi kamera csere 13.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPad 4 hátlapi kamerájának cseréje szükséges, ha a készített képeid homályosak, életlenek, zajosak, vagy épp teljesen sötétek. Meghibásodása sokrétű lehet, előfordulhat, hogy egy alaposabb tisztítás is elég a meghibásodás orvoslására.

A cserélendő iPad 4 hátlapi kamera

Egyre többet látni az utcán, ahogy a turisták, külföldiek nem telefonokkal, hanem tabletekkel, ipaddel fényképezik a helyi látványosságokat. A kamerák teljesítménye még nem érte el a telefonok szintjét, de egy tablettel is könnyedén készíthetünk már minőségi és élvezetes fotókat.

Csakúgy, mint a telefonok, a tabletek is könnyen sérülhetnek, a vázuk nem elég erős ahhoz, hogy megvédje a belső alkatrészeket a nagyobb erőhatásoktól, így a kamera is veszélyben van. Ráadásul nem csak odaütődések által, hiszen az élesebb tárgyak könnyedén felkarcolhatják annak lencséjét is.  

Az iPad 4 hátlapi kamera csere menete

Az iPadet kikapcsoljuk és felmelegítjük az előlapját. Vékony pengetőket ékelünk alá és elválasztjuk az üveget a kerettől. Az alatta található csavarokat kicsavarozzuk, ezután választhatjuk le a keretről az LCD-t. Az akkumulátor szalagkábele felett egy panel húzódik, azt eltávolítjuk, majd lecsatlakoztatjuk az alaplapról.

A hátlapi kamera fent helyezkedik el, de a tartását erősen tartja egy ragasztóréteg. Óvatosan el kell távolítani a réteget, úgy, hogy a többi alkatrész ne sérüljön. Miután sikeresen feloldottuk kiemeljük az meghibásodott alkatrészt és egy új tökéletesen működővel pótoljuk. Ezután visszaépítjük az eredeti állapotába, majd leteszteljük. 

Pro tipp

  • Gyakorta előfordul, hogy a használat során odaragadt koszolódások jelentik a problémát, amit egy alapos tisztítással könnyedén javíthatunk
  • Vásárolj az iPad mellé egy megbízható ütésálló tokot, hogy elkerüld a kellemetlen meglepetéseket.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10