iPad 4 SIM olvasó csere 13.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPad 4 SIM olvasójának cseréje szükséges, ha a készüléked képtelen csatlakozni a hálózatra. Meghibásodása törés, beázás, porosodás esetén történhet. A hibás alkatrész alapos tisztítással, vagy cserével orvosolható.

A cserélendő iPad 4 SIM olvasó

Az Apple több lehetőséget kínál az iPad vásárlóknak. Olcsóbban beszerezhetsz SIM olvasó nélküli modellt, amivel nincs lehetőséged a szolgáltatók által kínált csomagokból válogatni. Drágább lehetőség, ha olyat választasz, ami rendelkezik SIM olvasóval és GPS kapcsolattal.

A SIM olvasó gyakori meghibásodása köthető porosodáshoz, beázáshoz, illetve töréshez. Érdemes megvizsgálni a szerviz előtt, hogy pontosan miből ered a meghibásodása. Előfordulhat, hogy nem maga az olvasó, hanem a SIM-kártya hibásodott meg.

Az iPad 4 SIM olvasó csere menete

Kikapcsoljuk a készüléket, háttal az asztalra helyezzük és felmelegítjük az előlapját. A ragasztóanyag feloldása után az LCD és üveg közé ékelünk pengetőket, majd az üveget oldalra döntjük. Az LCD-t rögzítő négy csavart kicsavarozzuk, majd felfeszítjük a panelt is.

Az LCD szalagkábelt lecsatlakoztatjuk. A SIM olvasó a készülék jobb felső részében helyezkedik el, felette szalag húzódik, amit nehéz eltávolítani, mert magabiztos a tartása, másrészt több kisebb alkatrész helyezkedik el mellette, amik az eltávolítása során sérülhetnek. Így óvatosan csavarozzuk ki a SIM olvasót, és illesztünk helyére újat. Az iPad kijelzőjére újabb ragasztóanyag kerül, megvárjuk a száradási időt, majd leteszteljük az iPad-et.

Pro tipp

  • Vizsgáld meg a SIM-kártyát, nem repedt, karcos-e. Ha igen, a szolgáltatónál érdeklődj másik kártya felől.
  • Szerviznehézségi szint: 4/10