iPad Air 2 akkumulátor csere 24.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Idővel minden elektronikai készülék energiatelepe meghibásodik vagy veszít üzemidejéből. Tapasztalataink szerint 1,5-2 évig tökéletesen működnek az alkatrészek, ezt követően azonban rohamos teljesítménycsökkenésen mennek keresztül, ami elkerülhetetlenné teszi az iPad Air 2 akkumulátor cseréjét.

A cserélendő iPad Air 2 akkumulátor

Amennyiben azt tapasztalod, hogy Apple táblagéped a szokásosnál gyorsabban merül, annak ellenére, hogy a megszokott terhelést helyezed rá, érdemes elvégezni az eszközön egy szoftverfrissítést és/vagy egy memória takarítást. A túlterhelt eszközök ugyanis gyakran veszítenek akkumulátoruk üzemidejéből

Azzal is érdemes megpróbálkoznod, hogy ellenőrzöd, mely alkalmazásod fogyasztja a legtöbb energiát és ezek rendszerterhelését csökkented - vagy szélsőséges esetben akár törlöd is az applikációt. Bizony beállítás módosítások is csodát tehetnek, ilyen pl. az iPad fényerő csökkentése.

Ha azonban ezek a műveletek nem oldják meg a problémát, egészen biztos, hogy kizárólag az iPad Air 2 akkumulátor csere tudja. Az iPad Air 2 akkumulátorának cseréje 1 órát vesz igénybe, a ragasztók száradása miatt azonban a cserefolyamat akár egy napot is igénybe vehet.

Az iPad Air 2 akkumulátor csere menete

Az iPad Air 2 akkumulátor csere egy komplikált javítási folyamat, mely a tablet kijelzőjének eltávolítását is igényli. Ezt követően a tablet alapját kell kivennünk, melyet a Wifi antenna, a hangszórók, illetve a többi szalagkábel csatlakozásai nehezítenek.

Ezt követően, a hátlaphoz ragasztott iPad akkumulátort óvatosan - hő fúvó segítségével meglazítva - kiveszünk , majd behelyezzük az új alkatrészt. Ezt követően újraragasztjuk az eszköz alkatrészeit, melynek száradását követően egy alapos tesztelésnek vetjük alá a táblagépet, mielőtt visszajuttatnánk tulajdonosának.

Pro tipp

  • Elképzelhető, hogy az iPad Air 2 akkumulátor csere elkerülhető, amennyiben a szoftveres beállítások módosítása megoldja a problémát.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10