iPad Air 2 home gomb csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPad Air 2 home gomb cseréjét kell végrehajtani, ha a készülék előlapján található vezérlőgomb erős nyomásra sem reagál, esetleg nagyobb ütődés hatására betört. Raktárkészleteink feltöltöttek, szakértő kollégáink legtöbb esetben még aznap cserélik az iPad Air 2 home gombját.

Az iPad Air 2 home gomb meghibásodásának jelei

  • Ritka eset, amikor küllemi sérülések miatt kellene cserélni a home gombot, sokkal gyakrabban követeli fizikai sérülés a cseréjét.
  • A home gomb betörhet, ha nehéz tárgy esik az iPad-re. Ebben az esetben egyáltalán nem érzékel a gomb.
  • Beázást követően a home gomb beragadhat, érzetre is teljesen megváltozik a használata. (Amennyiben beázott a készüléked, egy ultrahangos tisztítást kell végeznünk rajta.)
  • Az alkatrész nem közvetlenül csatlakozik az alaplaphoz. Egy szalagkábel segíti az érintkezést a perfiéria és alaplap között. Az említett szalagkábel rendkívül vékony, könnyen sérül és pótolhatatlan. Ha elszakad, csak a home gomb cseréjével oldódik meg a probléma.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Az iPad Air 2 új home gombot kap. Ez színben és érintésben gyakorlatilag megegyezik az előzővel. Azonban tudnod kell, hogy az Apple minden egyes home gombhoz egy alaplapot gyárt, amelyek összefüggésben állnak. Ha cseréljük a home gombot, az ujjelnyomat-olvasó funkció már nem fog működni. (Abban az esetben, ha alaplap + home gomb csere történik, az ujjlenyomat-olvasó továbbra is üzemel.)

Miért válasszalak titeket?

  • Szervizünk több éve üzemel. A hosszú időszak alatt kiismertük a legjobb beszerzőket, akik kiváló minőségű alkatrészekkel látják el raktárjainkat.
  • Kollégáink több száz iPad szerelésen vannak túl, ismerik a legkényesebb munkafolyamatokat is.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10