iPad mini 2 hátlap csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPad mini 2 hátlapja kétféle színben érhető el szervizpontjainkban. A fekete és fehér alkatrészek anyagaikat tekintve azonban semmiféle eltérést nem mutatnak. Az alumínium hátlapok kiváló minőségű, strapabíró alkatrészek, melyek az eredeti iPad hátlap mintájára készültek. Az egyetlen különbség a gyári és az utángyártott hátlapok között az az, hogy az eredeti alkatrészeken szerepel az eszköz sorozatszáma, az utángyártottakon nem.

A cserélendő iPad mini 2 hátlap

Az eszköz hátoldali fedőlapja az esetek döntő többségében valamilyen mechanikai behatás következtében hibásodik meg. Ilyenkor azt tapasztalhatjuk, hogy a készüléken különféle horzsolások, karcolások és egyéb sérülések jelennek meg. Rosszabb esetben az iPad mini 2 hátlap törése következik be. Ebben az esetben már nem csupán esztétikai jellegű problémával állunk szemben, hiszen egy törött iPad kiegészítő akár a készülék megfelelő működését is befolyásolhatja, hiszen az akkumulátorra, radikálisabb esetben pedig a kamera épségére is veszélyt jelenthet.

A szerelés menete

Az iPad mini 2 hátlap cseréje során a tablet teljes szétszerelését kell elvégeznie szervizeseinknek, hiszen az eszköz minden fontos alkatrésze a táblagép ezen részéhez van csatlakoztatva. A készülék alső részén található biztonsági csavarok eltávolítását követően az LCD shieldet vesszük ki a készülékből, s ezt követően a teljes iPad kijelzőt kiszereljük. Mivel a teljes tabletet ki darabjaira kell szednünk - a tablet kameráját, szalagkábeleit és csatlakozóit is el kell távolítsuk - ahhoz, hogy elvégezhessük az iPad mini 2 hátlap cserét.

Pro tipp

  • Az iPad mini 2 hátlap csere elvégzése előtt mindenképpen meg kell bizonyosodnunk róla, hogy egyéb alkatrészek sérültek-e a hátlapon kívül!
  • Szerelésnehézségi szint: 9/10