iPad mini 2 home gomb szalagkábel csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A tablet home gombja és annak szalagkábele leggyakrabban valamilyen beázás vagy zsíros szennyeződés hatására hibásodik meg. Általános hibajelek lehetnek: a nem reagáló vagy beragadó home gomb, ilyen esetekben pedig általában az iPad mini 2 home gomb szalagkábel cseréje jelent megoldást.

A cserélendő iPad mini 2 home gomb szalagkábel

Bár a készülék home gombja rendelkezik egy védelmi funkciókat betöltő gumimembránnal, ennek ellenére veszélyeztetve van a különféle zsíros és nedves szennyeződésektől. Az iPad mini 2 home gomb, illetve a hozzá kapcsolódó szalagkábel meghibásodását azonnal érzékelhetjük, hiszen ilyen esetekben a gomb vagy egyáltalán nem reagál, vagy csak nagyon erős nyomásra teszi azt.

Ha megbizonyosodtál arról, hogy a hiba nem szoftveres jellegű - tehát sem az újrakalibrálás, sem az egyik praktikák nem működnek, érdemes meglátogatnod egy iPad szervizt, hogy szakértő kezek végezhessék el a szükséges szervizfolyamatokat. Az iPad mini 2 home gombjának szalagkábele egy óra alatt cserélhető, a ragasztó száradását is beleszámítva azonban a javítást 1 napos határidőre tudjuk vállalni.

Az iPad mini 2 home gomb szalagkábel csere menete

Mivel az iPad javítás rendkívül bonyolult feladat, többéves tapasztalatot és nagyfokú precizitást igényel, javasoljuk, jól fontold meg, hova viszed az eszközt! Első ízben az iPad kijelzőt kell eltávolítanunk egy speciális hőfúvó eszköz segítségével, majd le is kell választatnunk az alkatrészt a tabletről. Kifejezetten ügyelni kell a melegítés hőfokára és a leszedés során arra, nehogy megsérüljön az alkatrész.

Az érintő és az LCD kiszerelését követően szétcsatlakoztathatjuk az alaplaphoz csatlakoztatott flexkábeleket, majd újra hőlégfúvót használva kell felmelegítenünk a készülék home gombját tartó ház ragasztóját. Ezt követően hozzáférhetővé válik az iPad home gombja és a hozzá tartozó szalagkábel.

Pro tipp

  • A ragasztó száradási ideje miatt az egyébként 1 órás iPad javítás összesen egy napot vesz igénybe.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10