iPad mini 2 mikrofon csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPad mini 2 mikrofon cserére akkor van szükség, ha a tablettel történő telefonálások és videóhívások alkalmával rosszul hallanak minket a vonal másik végén. Az ilyen jellegű meghibásodásokért leggyakrabban valamilyen szennyeződés vagy a mikrofon szalagkábel szakadása felelős.

A cserélendő iPad mini 2 mikrofon szalagkábel

Viszonylag könnyű kiszúrni a tablet mikrofonjának vagy a hozzá tartozó szalagkábelének meghibásodását, ugyanis az általa közvetített vagy rögzített hangok minősége messze alulmúlja a korábban tapasztalt hangminőséget. Ez jelenthet recsegést, szaggatást vagy az alkatrész teljes némaságát egyaránt.

Amennyiben megsérül vagy elszakad a flex, sajnos kizárólag az iPad mini 2 mikrofon szalagkábel csere jelent megoldást a problémára. Általában véve ütődés vagy leejtés miatt sérül meg vagy szakad el a tablet mikrofonjának szalagkábele. Az alkatrészt egyébként 1-2 óra leforgása alatt tudjuk cserélni, azonban a kijelző ragasztójának száradását figyelembe véve az iPad javítás összességében 1 teljes napot vesz igénybe.

Az iPad mini 2 mikrofon szalagkábel csere menete

Az iPad mini 2 mikrofon szalagkábel cseréje is a kijelző eltávolításával veszi kezdetét. Ezt egy hőlégfúvó és egy speciális műanyag szerszám segítségével végezhetjük el hatékonyan, anélkül, hogy bármilyen sérülést okoznánk a kijelzőnek vagy valamely más alkatrésznek

A hatékony iPad mini 2 javítás kulcsa a melegítés hőfoka, hiszen ha rosszul állítjuk be a hőmérsékletet, komoly károkat okozhatunk a készülékben. Az érintőüveg eltávolítása után az LCD-t kell lecsatlakoztatnunk az alaplapról.

Ahhoz, hogy cserélni tudjuk az iPad mini 2 mikrofon szalagkábelét, le kell csatlakoztatnunk az alaplapról a fülhallgató szalagkábelt is, majd kivehetjük a kettős mikrofont és az azokhoz kapcsolódó szalagkábelt.

Pro tipp

  • Szerviznehézségi szint: 8/10