iPad mini 2 Wi-Fi antenna csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha semmiképpen nem tudsz a Wi-Fire csatlakozni vagy éppen akkor sincs adatforgalom a hálózaton, ha elvileg rácsatlakoztál, az mind jelezheti az antenna hibáját. Ez pedig komoly probléma, hiszen az internethozzáférés adja egy iPad funkcionalitásának nagyját. Enélkül korlátozottan fogyaszthatod a multimédiát, használhatsz netes alkalmazásokat - nálunk viszont ez egy napon belüli cserével megoldódhat.

Az iPad mini 2 Wi-Fi antenna meghibásodásának jelei

  • Ha az otthoni vagy más Wi-Fi hálózatra nem tudsz felcsatlakozni, pedig más eszközzel ez sikerül, az az antenna hibájára utalhat.
  • Ha egyáltalán nem látsz semmilyen hálózatot, pedig biztosan tudod, hogy elérhetőek, az is jelzi az alkatrész sérülését.
  • Tipikus hibajelenség, hogy bár a hálózatra elméletben tudsz csatlakozni, gyakorlatilag semmilyen adatforgalom nincsen az iPad-en, pedig más eszközön gond nélkül működik.

Milyen alkatrészt építünk az iPad minibe?

A hiba azonosítása után nagy eséllyel raktárról azonnal el tudjuk kezdeni a cserét a legkiválóbb, válogatott alkatrésszel. Egy nap alatt szétszereléssel, cserével, ragasztással és teszteléssel együtt végzünk is. Ezután pedig akadálytalanul használhatod majd akár az otthoni, akár az irodai vagy nyilvános hálózatokat, és bárhonnan eléred kedvenc oldalaid, hallgathatsz online zenét vagy videót nézhetsz, beszélgethetsz barátaiddal és ismerőseiddel.

Miért válasszalak titeket?

  • Mindig csak akkor adjuk át a készüléket, ha már alaposan leteszteltük, így kizárt, hogy hibásan kapnád vissza.
  • A legjobb eszközökkel dolgozunk és profi szerelőkkel, így kizárjuk a javítás közbeni hiba lehetőségét is.
  • 10-ből 9 esetben biztosan van raktáron a szükséges alkatrészből, így a javítást azonnal el tudjuk kezdeni, és egy napon belül végzünk is vele.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10