iPad mini 3 akkumulátor csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az eszköz akkumulátora több óra folyamatos zenehallgatást, filmnézést vagy egyéb tevékenységet biztosít. Sajnos azonban az alkatrész üzemideje 1,5-2 év után jelentősen csökken, ebből kifolyólag szükségessé válik az iPad mini 2 akkumulátor cseréje. Ráadásul, ha a művelet sokáig halasztásra kerül, az idővel felpúposodó akkumulátor nagyobb kárt is okozhat az iPadnek.

A cserélendő iPad mini 3 akkumulátor

Idővel azt tapasztalhatjuk, hogy a készülék töltöttségi szintje akkor is jelentős csökkenést mutat, ha az nincs is használatban - pl. az éjjeli órákban. Ez a folyamat pedig napról napra rosszabb lesz. Sokan már csak akkor hozzák be készülékeiket iPad szervizünkbe, amikor azt töltő nélkül már használni sem lehet.

Szintén utalhat az akksi meghibásodására, ha a tablet egyáltalán nem vesz fel töltést vagy a 30%-nál magasabb töltöttségi szintet több órás töltést követően sem éri el. Minden esetben érdemes megbizonyosodni arról, hogy nem az iPad töltő hibásodott meg, mielőtt szervizbe vinnéd az eszközt.

Az iPad mini 3 akkumulátor csere menete

Miután a tablet kijelzőjét hevítés útján elválasztottuk a kijelzőtől, sorra szét kell csatlakoztatnunk az alaplaphoz csatlakozó szalagkábeleket (pl. LCD szalagkábel, mikrofon szalagkábel stb.). Ezután magát az alaplapot is kivesszük a tablet házából, hogy elvégezhessük az iPad mini 3 akkumulátor cserét.

Arra kimondottan ügyelnünk kell, hogy ne feszegessük az alkatrészt, hiszen így kárt tehetünk azok csatlakozóiban vagy egyéb alkatrészekben! Az iPad mini 3 akkumulátor csere 1-2 órát vesz igénybe, a kijelző ragasztójának száradására 1 teljes napot kell várnunk. Az összerakást követően leteszteljük a készüléket, mielőtt azt visszajuttatnánk tulajdonosának.

Pro tipp

  • Mielőtt meglátogatnál egy iPad szervizt, ellenőrizd, hogy valóban az iPad mini 3 akkumulátor javítására vagy egy új töltőre van szükséged!
  • Szerviznehézség szintje: 9/10