iPad mini 3 akkumulátor csere 19.990,- Ft

Az eszköz akkumulátora több óra folyamatos zenehallgatást, filmnézést vagy egyéb tevékenységet biztosít. Sajnos azonban az alkatrész üzemideje 1,5-2 év után jelentősen csökken, ebből kifolyólag szükségessé válik az iPad mini 2 akkumulátor cseréje. Ráadásul, ha a művelet sokáig halasztásra kerül, az idővel felpúposodó akkumulátor nagyobb kárt is okozhat az iPadnek.

A cserélendő iPad mini 3 akkumulátor

Idővel azt tapasztalhatjuk, hogy a készülék töltöttségi szintje akkor is jelentős csökkenést mutat, ha az nincs is használatban - pl. az éjjeli órákban. Ez a folyamat pedig napról napra rosszabb lesz. Sokan már csak akkor hozzák be készülékeiket iPad szervizünkbe, amikor azt töltő nélkül már használni sem lehet.

Szinten utalhat az akksi meghibásodására, ha a tablet egyáltalán nem vesz fel töltést vagy a 30%-nál magasabb töltöttségi szintet több órás töltést követően sem éri el. Minden esetben érdemes megbizonyosodni arról, hogy nem az iPad töltő hibásodott meg, mielőtt szervizbe vinnéd az eszközt.

A szerelés menete

Miután a tablet kijelzőjét hevítés útján elválasztottuk a kijelzőtől, sorra szét kell csatlakoztatnunk az alaplaphoz csatlakozó szalagkábeleket (pl. LCD szalagkábel, mikrofon szalagkábel stb.). Ezután magát az alaplapot is kivesszük a tablet házából, hogy elvégezhessük az iPad mini 3 akkumulátor cserét.

Arra kimondottan ügyelnünk kell, hogy ne feszegessük az alkatrészt, hiszen így kárt tehetünk azok csatlakozóiban vagy egyéb alkatrészekben! Az iPad mini 3 akkumulátor csere 1-2 órát vesz igénybe, a kijelző ragasztójának száradására 1 teljes napot kell várnunk. Az összerakást követően leteszteljük a készüléket, mielőtt azt visszajuttatnánk tulajdonosának.

Pro tipp

  • Mielőtt meglátogatnál egy iPad szervizt, ellenőrizd, hogy valóban az iPad mini 3 akkumulátor javítására vagy egy új töltőre van szükséged!
  • Szerviznehézség szintje: 9/10