iPad mini 4 Wi-Fi/Bluetooth antenna csere 15.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPad mini 4 Wi-Fi/Bluetooth antenna cseréjére abban az esetben van szükség, ha a készüléked képtelen felcsatlakozni a különböző Wi-Fi hálózatokra, és Bluetooth kapcsolatot sem képes létrehozni egy arra alkalmas eszközzel.

A cserélendő iPad mini 4 Wi-Fi/Bluetooth antenna csere

Az iPad mini 4 Wi-Fi/Bluetooth antenna meghibásodását könnyű észrevenni. Ha az otthoni Wi-Fi hálózatra nem tud felcsatlakozni, pedig a routerre más eszköz könnyedén felcsatlakozik, sejthető a probléma. Próbálj kapcsolatot létrehozni Bluetooth-on keresztül! Ha egyetlen Bluetooth eszközt sem ismer fel a készülék, egyértelműen az antennája hibásodott meg.

A meghibásodását okozhatja porosodás, beázás, de különböző nagyobb erőhatásokból fakadó törések is. Mivel az iPad mini 4 Wi-Fi/Bluetooth antennája az egyik legfontosabb használati alkatrésze, így mindenképpen ajánlott a cseréje.

Az iPad mini 4 Wi-Fi/Bluetooth antenna csere menete

A szerviz folyamata előtt kikapcsoljuk a készüléket, majd eltávolítjuk belőle a SIM-kártyát. Felmelegítjük az előlapot, ezután pengetőket aláékelve elválasztjuk még a kötő ragasztóanyagot. Ha sikerült a munkafolyamat, törés és repedés nélkül fel tudjuk emelni a kijelzőt.

Eltávolítani csak akkor tudjuk, amikor az alaplaphoz kapcsolódó flexet is lecsatlakoztattuk. Szerencsére az iPad mini 4 antenna cseréjéhez nem kell jobban szétbontani a készüléket, mivel az alkatrész eltávolítható, az alaplap és akkumulátor eltávolítása nélkül is.

Ennek ellenére az akkumulátor szalagkábelét lecsatlakoztatjuk az alaplapról, hogy áramtalanítsuk a készüléket. Ezután lecsatlakoztatjuk az antennát, majd csipesz segítségével kiemeljük. Miután újat illesztettünk a helyére, leteszteljük.

Pro tipp

  • Mielőtt az antenna meghibásodására gondolnál, ellenőrizd a hálózati beállításokat, és a router térerejének minőségét.
  • Ha új készüléket választasz, előfordulhat, hogy a SIM-kártyád nem kompatibilis az új foglalattal. Ebben az esetben a probléma megoldására, a Nano SIM-kártya adapterünket ajánljuk.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10