iPad mini hátlap csere 20.000,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Eloxált alumíniumból készül az iPad mini hátlapja (vagy háza), és két különböző színben kapható. Az előző modelleknél szerzett tapasztalatok alapján azt tanácsoljuk, hogy akinek különösen fontos az iPad mini kinézete, az a modellt fehér hátlappal válassza inkább, mivel a fekete hátlapon jobban észrevehetőek a karcolások!

A cserélendő iPad mini hátlap

Különböző fizikai sérülések során az iPad mini hátlapja (háza) könnyen berepedhet, elhajolhat, de még egyszerű használat közben is megkarcolódhat. A karcok jellemzően csak esztétikai hibát jelentenek, amelyek csak a tulajdonost zavarják. Abban az esetben viszont, ha a készüléket erősebb behatás éri, és emiatt eldeformálódik a ház, akkor megeshet, hogy bizonyos gombok nem megfelelően, vagy esetleg egyáltalán nem reagálnak.

Elképzelhető, hogy erősebb ütődések következtében az érintőüveg és a kijelző nem tud rendesen felfeküdni a házra, ezáltal nehezítve meg a készülék használatát. Mivel a ház szerelt, a sérülés mértékétől függően előfordulhat, hogy belső szerkezeti alkatrészek is meghibásodnak, emiatt a hátlap cseréjekor ezeket is cserélni vagy javítani kell. Két órát vesz igénybe az iPad mini hátlap (ház) cseréje, de a szerelés jellegéből adódóan a cserét másnapra tudjuk vállalni.

A szerelés menete

Az iPad mini hátlap cseréje kevésbé bonyolult folyamat, mint az alap iPad modell esetében, de amennyiben nem szerelt hátlappal van dolgunk, akkor a mini esetében is atomjaira kell szednünk a készüléket. Bár a nem szerelt hátlap lényegesen költségkímélőbb, a szerelés során az új iPad mini hátlapra át kell szerelnünk minden működő alkatrészt a régiről.

Szakértő „pro” tipp

  • Mégis azt ajánljuk, hogy inkább nem szerelt hátlapot vegyünk, ugyanis a szervizszámlákat is beleszámítva jobban járunk anyagilag.
  • Szerviznehézségi szint: 9/10