iPad Pro 10,5 (2017) akkumulátor csere 34.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPad Pro akkumulátorát abban az esetben ajánljuk cserélni, ha a készüléket gyorsan, pár órán belül lemerül. Előfordulhat, hogy az akkumulátor púposodni kezd, ekkor kinyomhatja a hátlapot, illetve kijelzőt is, de a belső alkatrészekben is problémát okozhat.

A cserélendő iPad Pro 10,5" (2017) akkumulátor

A kicsit több mint 8000 mAh-s akkumulátorral együtt az Apple 9 órás üzemidőt ígér, intenzív használat mellett. Tudnod kell, hogy bár az operációs rendszere az iOS rendkívül jól optimalizált, ez az óraszám idővel lecsúszhat 6-7 órára is. Azonban ennél lejjebb már nem szabad mennie.

Az Apple akkumulátorai kapacitásvesztés szempontját tekintve 1000 feltöltést és lemerülést bírnak, ezután bármennyire is gondosan figyeltél a készülékedre, az akkumulátor minősége rohamosan csökkenni fog. Idővel akár fel is púposodhat, ami a belső alkatrészeket meghibásodásához is vezethet.

Az iPad Pro 10,5" (2017) akkumulátor csere menete

A készüléket áramtalanítjuk majd a kijelzőjét elválasztjuk a kerettől. Eltávolítani azonnal nem fogjuk tudni, mivel az alaplaphoz csatlakozik. Az alaplapot takaró paneleket kicsavarozzuk, végül leválasztjuk a kijelző négy csatlakozóját.

Ezután az akkumulátor csatlakozóját is leválasztjuk, majd óvatos mozdulatokkal eltávolítjuk. Nagy figyelemre és óvatos kezekre van szükség, mivel az akkumulátor ragasztott, így körültekintően kell eljárnunk, érdemes több alkatrészt is eltávolítani ilyenkor, a kényelmes hozzáférés kedvéért. Az új akkumulátort helyére ültetjük, majd visszaépítjük a készüléket az eredeti állapotába.

Pro tipp

  • Tájékozódj, mielőtt szervizbe vinnéd a készüléket. Sok helyen árulnak rossz minőségű után gyártott alkatrészeket, amelyek minősége erősen megkérdőjelezhető. Szervizünkben kérj tájékoztatást a különböző alkatrészek minőségéről.
  • Próbáld ki egy másik Lightning kábellel az iPad Pro töltését! Ha azzal működik, akkor a régi töltőkábeled szakadt. Üzletünkben gyári minőségű Lightning kábeleket vásárolhatsz.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10