iPad Pro 10,5 (2017) bekapcsoló szalagkábel csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Javasoljuk, hogy hozd a készüléked szervizünkbe, ha semmit sem reagál a bekapcsoló gomb erős nyomására sem. Ha kattogó hangot hallat, illetve olyan érzetet kelt, mintha betört volna, a szalagkábel cseréjével orvosoljuk a problémát.

A cserélendő iPad Pro 10,5" (2017) bekapcsoló szalagkábel

Az Apple alkatrészei komoly teherbírású anyagokból felépítettek, amelyek viszonylag hosszú élettartamot sugallnak. A készülék felső részén található bekapcsoló gomb a külső behatások során karcolódhat, horzsolódhat, viszonylag ritkán törik be.

Nagyobb ütődések hatására, ha nem biztosítottál a készüléked számára egy erős ütésálló iPad tokot, roncsolódhat az alkatrész annyira, hogy érzéketlenné váljon. A szalagkábele kialakításából fakadóan vékony alkatrész, így ütődések során könnyen elszakadhat. Szervizünkben rövid időn belül vállaljuk a cseréjét.

Az iPad Pro 10,5" (2017) bekapcsoló szalagkábel csere menete

Kikapcsoljuk a készüléket, majd a hátlapjára helyezve pengetőket ékelünk a keret és kijelző közé. Hosszanti irányban eltoljuk, és elválasztjuk a kötő ragasztóanyagot. Ezután óvatosan felemeljük a kijelzőt, és lecsatlakoztatjuk az alaplaphoz csatlakozó szalagkábeleket.

A készülék felső részén található a bekapcsoló gomb, így a szalagkábelét is onnan kell megközelíteni. Az alaplapot fedő paneleket lecsavarozzuk, a szalagkábeleket is lecsatlakoztatjuk, majd finom mozdulatokkal kiemeljük. Ezután kipattintjuk a bekapcsoló gombot, majd kiemeljük és újat illesztünk a helyére. Összeszereljük a készüléket és leteszteljük.

Pro tipp

  • Habár az internetről rendelt alkatrészek olcsóbbak lehetnek, nem tudhatod milyen minőséget képviselnek! 
  • Szerviznehézségi szint: 8/10