iPad Pro 10,5 (2017) csengő hangszóró csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A csengő hangszóró problémájára utaló jel, ha a készüléked recsegő hangon, tompán, esetleg egyáltalán nem szólaltatja meg a multimédia tartalmakat. Cseréjét szervizünkben rövid időn belül elvégezzük.

A cserélendő iPad Pro 10,5" (2017) csengő hangszóró

Az iPad Pro, lévén prémium eszközről van szó, remek minőségű hangszórókat kapott. Összesen 4 darabot helyeztek el a készülékben, így az Apple valóban biztosít a tökéletes hangzásvilágról.

A hangszórók meghibásodása esetén a készülék recsegő tompa hangot hallat, vagy egyáltalán nem szól. Előbbit a membránon megtapadó porszemek okozhatják utóbbit pedig az átvágott membrán.

Az iPad Pro 10,5” (2017) csengő hangszóró csere menete

Ahogy az összes munkafolyamatnál, úgy jelen esetben is a szerviz a készülék kikapcsolásával kezdődik. Ezután elválasztjuk a kijelzőt a kerettől, mivel erős ragasztóanyag tartja, így pengetők segítségével választjuk el. A leemelése után az alaplapot fedő paneleket és csatlakozókat is leválasztjuk.

A belső hangszórók szétszórva helyezkednek el a készülékben, minden oldalon. Szerencsére könnyen megközelíthető, így más alkatrész eltávolítására nincs szükség. Egyenként kiemeljük őket, kipattintjuk és helyére illesztjük az újat. Természetesen összeszerelés után leteszteljük.

Pro tipp

  • Erősítsd az iPad Pro hangját egy minőségi Bluetooth képes hangszóróval. Mi a JBL termékét ajánljuk!
  • Szerviznehézségi szint: 8/10