iPad Pro 10,5 (2017) előlapi kamera csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az előlapi kamera cseréjére abban az esetben van szükség, ha a készült képek homályosak, sötét foltokkal borítottak. Szervizünkben kivizsgáljuk a problémát, ha megállapítottuk az okát, megjavítjuk a készüléked.

A cserélendő iPad Pro 10,5" (2017) előlapi kamera

Az iPad Pro megkapta az iPhone 7 kamerarendszerét, így egyáltalán nem lehet okunk panaszra a tudásával kapcsolatban. Az előlapi kamera FULL HD minőségben vesz fel, és 4K minőségű képeket készít.

Abban az esetben, ha szennyeződés rakódott a lencsére a képek foltosak, homályosak lesznek, ezt egy alapos tisztítással tudjuk javítani, az alkatrész cseréje nélkül. Ha sötét a képe, illetve betört a lencséje az előlapi kamera cseréje szükséges. Szervizünkben kivizsgáljuk a problémát, és javítjuk a hibás készüléket.

Az iPad Pro 10,5" (2017) előlapi kamera csere menete

Az előlapi kamera cseréjéhez el kell távolítanunk a kijelzőt. A készüléket kikapcsoljuk, majd éles tárgyak segítségével elválasztjuk a kerettől. Ha leemeltük, az alaplapi fedő paneleket lecsavarozzuk, majd lecsatlakoztatjuk a szalagkábeleket.

Az előlapi kamerához könnyen hozzáférhetünk, így a kijelző eltávolítása után már ki is pattinthatjuk a kamerát a helyéről. Azonban óvatos mozdulatokkal kell végezni a feladatot, a belső alkatrészek könnyen sérülnek, így szükség van tapasztalatra a szerviz végrehajtásához. Miután elvégeztük a cserét, leteszteljük a készüléket.

Pro tipp

  • Internetről rendelni alkatrészeket csábító lehet, de érdemes felkészülnöd arra, hogy a túl olcsó alkatrészek általában rossz minőségűek
  • Az előlapi kamera meghibásodása hatással lehet a hátlapi kamera működősére is!
  • Szerviznehézségi szint: 8/10