iPad Pro 10,5 (2017) hátlap csere 69.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A törött iPad Pro hátlap  cseréje nem csak azért fontos, mert megtartod vele az iPad eredeti értékét, hanem esztétikailag is frissül a készülék. Megbízható, gyári minőségű alkatrészekkel dolgozunk, így ha minket választasz, rövid időn belül tökéletesre varázsoljuk a készüléked.

A cserélendő iPad Pro 10,5" (2017) hátlap

A többféle színben elérhető iPad Pro minőséget és üzleties megjelenést sugároz. Az irodai környezetbe szánt készülék állapota sokat elárul használójáról, így érdemes megőrizned az eredeti szépségét. Természetesen használat során karcolódhat, törhet, erre megoldást jelent egy karcálló iPad Pro tok beszerzése.

Ha megtörtént a baj, és a készülék hátlapja már sérült, mindenképpen érdemes elhoznod szervizünkbe egy cserére. Mivel a szerviz folyamán az összes alkatrészt át kell építeni, így mindenképpen megbízható szervizre bízd a feladatot.

Az iPad Pro 10,5" (2017) hátlap csere menete

Ahogy említettük az iPad Pro hátlap cseréje nem egy egyszerű feladat. A legtöbb gyártóval ellentétben az Apple nem a kijelzőre, hanem a hátlapra építi a belső alkatrészeket, így a kijelzőjével kezdődően minden alkatrészt el kell távolítani belőle.

Ha sikerült elválasztani a kijelzőt, az alaplapról lecsavarozzuk a fedőpaneleket, majd lecsatlakoztatjuk a hozzá kapcsolódó kábeleket. Ezután emeljük ki a kamerákat, hangszórókat, és további belső alkatrészeket. Ha megüresedett a készülék, az új hátlapba ültetjük a régi alkatrészeket, ezután összeszereljük a készüléket.

Pro tipp

  • Utazások során gondoskodj készüléked kiemelt védelméről a BMW oldaltáska használatával
  • Szerviznehézségi szint: 9/10