iPad Pro 10,5 (2017) hátlapi kamera csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A hátlapi kamera cseréje szükséges, ha a készített képeid homályosak, sötét foltokkal borítottak. Előfordulhat, hogy a kép teljesen elsötétül, ilyenkor szoftveres problémára gyanakodhatunk. Szervizünkben rövid időn belül cseréljük a meghibásodott alkatrészt.

A cserélendő iPad Pro 10,5" (2017) hátlapi kamera

Az Apple magasra tette a lécet az iPad Pro bejelentésével, és hatalmas tudású alkatrészeket épített a készülékekbe. Az iPad Pro-ra már nem szórakoztató és kényelmi eszközként gondol a gyártó, hanem egy munkahelyre is alkalmas produktív segítőként, ezért mindent megtett, hogy az iPad Pro a legtöbb igényt kielégítse.

Ezért került bele az iPhone 7 kamera rendszere is, így a csúcskategóriás készüléket valóban csúcskategóriás kamerákkal látták el. Hátoldali kamerája 4K videót képes rögzíteni 30 fps sebességgel, emellett gyönyörű szép, éles képeket készít. Meghibásodása esetén kivizsgáljuk a készüléket és cseréljük a hibás alkatrészt.

Az iPad Pro 10,5" (2017) hátlapi kamera csere menete

A munkafolyamat legelső része a készülék áramtalanításával kezdődik. Miután kikapcsoltuk, elválasztjuk a keretet a kijelzőtől. Habár ragasztóanyag került a tartás erősítésére, ez nem annyira erős, mit egy Samsung készüléknél, így eltávolítása is egyszerűbb.

A hátlapi kamerát a készülék jobb felső sarkában találjuk, cseréjéhez szerencsére nem kell szétszerelni az egész készüléket, az alkatrészek kihelyezése nélkül is tudjuk cserélni. Így felnyitás után kipattintjuk, majd újat illesztünk a helyére. A szerviz után leteszteltjük a készüléket.

Pro tipp

  • A kamera lencséje könnyen betörhet esések folyamán. Védd a készüléked egy megbízható iPad Pro tok beszerzésével!
  • Ne feledd, az előlapi kamera meghibásodása is befolyásolja a hátlapi kamera működését!
  • Szerviznehézségi szint: 8/10