iPad Pro 10,5 (2017) kijelző csere 109.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Hozd el üzletünkbe készüléked, ha kijelzője erősen karcosodott vagy egy nagyobb ütődés során eltört. Szervizünkben rövid idő alatt gyári minőségű alkatrészre cseréljük a régit.

A cserélendő iPad Pro 10,5" (2017) kijelző

2017 egyik újdonsága az iPad Pro kijelzőjének mérete, hiszen eddig 10,5”-ban az Apple nem gyártott tabletet. Az iPad Pro-t kifejezetten irodai, munkahelyi környezetbe szánták, ami egyértelműen megköveteli a nagyobb kijelző méretet, ezért búcsúztunk el egyúttal a 9,7”-os iPad Pro-tól.

A gyönyörű, retina kijelzőn életre kelnek a színek, kontrasztaránya egészen lebilincselő, ha egyszer rápillant valaki, alig tudja levenni róla a szemét. Sérülése a nagyobb ütődésekhez köthető, ilyenkor a kijelző megtörik, és a vonalak mentén érzéketlenné válik. Előfordulhatnak kisebb-nagyobb karcok, amelyek rontják a készülékét értékét és az ujjaidat is felsérthetik. Ajánljuk, hogy előzd meg a bajt, és használj törésálló iPad tokot, amivel nem csak a készülék keretét, hanem a kijelzőjét is meg tudod védeni.

Az iPad Pro 10,5" (2017) kijelző csere menete

Az iPad Pro kijelzőjét szerencsére nem bonyolult eltávolítani, bár szükséges hozzá tapasztalat és szaktudás. Habár a kijelzőt ragasztották, a tapadása nem annyira erős, mint a Samsung-, illetve a Sony készülékeknél, ezért nem feltétlenül szükséges a tablet melegítése.

Vékony tárgyat aláékelve, és hosszanti irányban mozgatva választjuk el a kijelzőt a kerettől, majd tapadókorong segítségével emeljük el a kerettől teljesen. Vigyáznunk kell, a kijelző négy szalagkábellel is csatlakozik az iPad közepén végighúzódó alaplapjához, így leválasztás előtt le kell csavarozni az alaplapot fedő panelt, majd a csatlakozókat leválasztani. Ezután melegítés útján eltávolítjuk a régi kijelzőről az ujjlenyomat-olvasót, majd az új kijelzőre helyezzük azt. Újabb ragasztóanyag kerül a képernyő oldalaira, és nyomás alatt száradásig pihentetjük. A szerviz végén teszt alá vonjuk a készüléket.

Pro tipp

  • Igaz, hogy az iPad Pro kijelző cseréje csak pár lépésből tart, azonban ezek a lépések komoly eszközöket és tapasztalatot igényelnek. Ne kezdj neki otthon, bízd szervizünkre a készüléket cseréjét!
  • Ha elváltozást mutat a kijelző, nem feltétlenül a cseréje oldja meg a problémát, lehet, hogy a szalagkábele sérült.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10