iPad Pro 10,5 (2017) töltő csatlakozó csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A töltő csatlakozó meghibásodásának jele, ha a készüléked nehezen, vagy egyáltalán nem veszi fel a töltést. Ilyenkor a számítógéppel sem tudod párosítani, így adatokat sem tudsz másolni rá. Üzletünkben feltárjuk a hiba valódi okát, és javítjuk a készüléket.

A cserélendő iPad Pro 10,5" (2017) töltő csatlakozó

Az iPad Pro alsó részén található Lightning csatlakozó nem csak a töltést szolgálja, ez a csatlakozó biztosítja a kapcsolatot a számítógéped és a tablet között. Ha működése hibás, sokan egyetlen megoldásként a cseréjét látják, pedig többször előfordul, hogy csupán az idők folytán lerakódott apró porszemek gátolják az érintkezést készülék és töltőkábel között.

Meghibásodása leginkább ütődésekhez köthető, ilyenkor a csatlakozó szalagkábele megtörik és megszűnik az érzékelés a készüléken belül. Egy ütésálló iPad tokkal természetesen kivédheted a legtöbb ütést, így jóval strapabíróbb lesz a készüléked.

Az iPad Pro 10,5" (2017) töltő csatlakozó csere menete

Áramtalanítjuk a készüléket, majd pengetők segítségével elválasztjuk a kijelzőt a kerettől. A készüléket felnyitva az alaplapjáról lecsavarozzuk a fedőpaneleket, és lecsatlakoztatjuk a kijelző szalagkábeleit. Ezután az akkumulátor csatlakozóját távolítjuk el, és ha sikeresen megtisztítottuk a különböző csatlakozóktól az alaplapot kiemeljük.

A töltő csatlakozó a készülék alján helyezkedik el, az alkatrészt kipattintjuk a helyéről, óvatosan, hogy a váz ne sérüljön közben. Ezután egy újra cseréljük, majd visszaépítjük az alaplapot, csatlakoztatjuk az akkumulátort, kijelzőt, végül a ragasztóanyaggal körbevont kijelzőt száradásig pihentetjük.

Pro tipp