iPad Pro 12,9 (2017) bekapcsoló szalagkábel csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Hozd el szervizünkbe a készüléked, ha nem reagál a bekapcsoló gomb erős nyomására sem. Mivel létfontosságú alkatrészről beszélünk, így érdemes minél hamarabb korrigálni a hibát. A szerviz előtt kivizsgáljuk a probléma pontos okát, majd megfelelő szakértelemmel javítjuk az eszközt.

A cserélendő iPad Pro 12,9" (2017) bekapcsoló szalagkábel

Ritkán, de előfordulhat, hogy a bekapcsoló gomb nagyobb ejtések következtében betörik, és elveszíti az érzékelését, de sokkal jellemzőbb az, hogy a szalagkábele sérül. Ilyenkor előfordulhat, hogy kívülről nem tapintható a probléma, csupán annyit veszel észre, hogy nem érzékel a gomb. Ha nyomásra különös kattanó hangot hallat, illetve beragad, egyértelmű a hiba.

A bekapcsoló gombot és szalagkábelét is megvédheted, ha minőségi, ütésálló iPad Pro tokkal ruházod fel a készüléked. A legerősebb termékeink elnyelik és elvezetik az ütésekkor keletkező energiákat, ezzel megvédve a készüléked a komolyabb sérülésektől.

Az iPad Pro 12,9" (2017) bekapcsoló szalagkábel csere menete

A bekapcsoló gomb és annak szalagkábele is a készülék felső részén található, de nem takarja más alkatrész, ezért viszonylag egyszerű hozzájutni. Kikapcsoljuk az iPad-et, majd pengetőkkel elválasztjuk a kötő ragasztóanyagot. A kijelzőt felemeljük a csatlakozóit pedig lecsatlakoztatjuk.

A bekapcsoló szalagkábel az alaplaphoz csatlakozik, amit le kell választanunk. Ahhoz, hogy hozzájussunk, le kell csavarozni pár fedőpanelt, ezután válik szabadon eltávolíthatóvá az alkatrész. Mivel erőteljesen tart, így figyelni kell a mozdulatokra, nehogy kárt tegyünk a belső alkatrészekben.

Pro tipp

  • A bekapcsoló szalagkábel meghibásodása esetén a billentyű zárat sem tudod a készülékeden bekapcsolni.
  • Elkerülnéd az olykor súlyos szervizdíjakat? Szerezz be a készüléked mellé egy ütésálló iPad tokot!
  • Szerviznehézségi szint: 8/10