iPad Pro 12,9 (2017) csengő hangszóró csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A csengő hangszóró meghibásodása esetén a készülék recsegve, tompán szólal meg, de esetenként teljesen süket marad. Mivel a problémának több forrása is lehet, így a megoldása sem általános. Üzletünkben kivizsgáljuk és megjavítjuk a készüléked.

A cserélendő iPad Pro 12,9" (2017) csengő hangszóró

Az iPad Pro-ban található csengő hangszóró remek minőségű alkatrész. A méretéhez képest élvezhetően játssza le a különböző multimédia tartalmakat. A meghibásodása azonban gyakorinak mondható.

Nagyobb ütődések hatására a hangszóró elmozdulhat, érzéketlenné válhat, így már nem tud majd kapcsolatba lépni az alaplappal. A hangszóró membránja sérülhet, amitől zavarossá válhat a hang. Cseréje ajánlott, szervizünkben rövid időn belül elvégezzük.

Az iPad Pro 12,9" (2017) csengő hangszóró csere menete

A készüléket kikapcsoljuk, hátlapjára fektetjük, a képernyő és keret közé pengetőket ékelünk, majd az oldalain végighúzva elválasztjuk a még kötő ragasztóanyagot. A kijelzőt felemeljük, lecsatlakoztatjuk a szalagkábeleket az alaplapról, majd eltávolítjuk. Az akkumulátor csatlakozóját szintén lecsatlakoztatjuk.

A csengő hangszóró eltávolításához nem kell további alkatrészeket kiemelnünk, így szabadon hozzáférhetünk. Kicseréljük egy jól működőre és az összeépítés után leteszteljük.

Pro tipp

  • A hangszóró teljesítménye tablethez képest jó, de nem helyettesíti a külső hangszórót. A profi hangzásért ajánlott beszerezned egy külső JBL hangszórót.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10