iPad Pro 12,9 (2017) előlapi kamera csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Hozd el szervizünkbe a készüléked, ha az előlapi kamerájával kapcsolatban problémát érzékelsz. A hiba lehet szoftveres és hardveres is, kivizsgálás után, rövid időn belül javítjuk.

A cserélendő iPad Pro 12,9" (2017) előlapi kamera

Az iPad Pro kameráján nem sokat változtattak, egy az egyben beletették az iPhone 7 kamerarendszerét. Mindazok mellett, hogy ez valóban nem kecsegtet semmi újdonsággal, egyáltalán nem problémás. Egy kezünkön meg tudjuk számolni, hogy hány jobb kamerával rendelkező tablet létezik a piacon, mint az iPad Pro. Így az Apple részéről egy remek döntés született.

Az iPad Pro kamera problémái, éppen ezért megegyeznek az iPhone 7-el. A kamera lencséje karcolódhat, megtörhet, de beázás során be is párásodhat. Olykor egy alapos tisztítással javítható a készülék, de gyakran az egész alkatrész cseréje szükséges.

Az iPad Pro 12,9" (2017) előlapi kamera csere menete

Kikapcsoljuk a készüléket, majd hátlapjával az asztalra helyezzük. Pengetőket ékelünk a képernyő és keret közé, majd végighúzzuk oldalirányba és a ragasztóanyagot elválasztjuk. Ha feloldott, felemeljük a képernyőt, majd a szalagkábeleket elválasztjuk.

Az alaplapot fedő paneleket lecsatlakoztatjuk, az akkumulátor csatlakozóját is leválasztjuk. A kamera a tablet felső részén található, amit egy pár csavar eltávolítása után, szabadon kipattinthatunk. Az új előlapi kamera behelyezése után leteszteljük a készüléket.

Pro tipp

  • Az előlapi kamera meghibásodása köthető a hátlapi kamera helytelen működéséhez is.
  • Az internetről rendelt alkatrészek megbízhatatlanok, így csakis szervizben ajánlott a kamera cseréje.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10