iPad Pro 12,9 (2017) hátlap csere 69.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPad Pro hátlapját abban az esetben ajánlott cserére hoznod, ha az már zavaróan karcos, törött, esetleg ismeretlen okból púposodott. Mivel egy esztétikailag kifogásolható hátlap sokat ront a készülék értékén, így mindenképpen ajánlott a cseréje.

A cserélendő iPad Pro 12,9" (2017) hátlap

Az iPad Pro 2017-ben a piacon elérhető legnagyobb tudású és legdrágább tablet. Ha minden alkatrészből a legerősebbet választjuk, könnyen felugorhat az ára a fél millió forint fölé is, ezért érdemes épségben tartanod, ha a későbbiekben jó áron még értékesíteni szeretnéd.

A hardverek tudása nagy, az iPad Pro-t borító váz viszont nem ellenálló, ráadásul hatalmas méretének köszönhetően, még erősebben ki van téve a külső tényezőknek. Élesebb tárgyak karcolhatják, erősebb ütések törhetik. A púpos hátlap rosszat sejtet, valószínűleg az akkumulátorban keletkező gázok nyomják a vázat, így azt is meg kell vizsgálnunk ilyen probléma esetén.

Az iPad Pro 12,9" (2017) hátlap csere menete

Mivel az Apple a készülékeinek hátlapjára építi a belső alkatrészeket, így a hátlap cseréjéhez mindent ki kell szerelnünk a készülékből, és átszerelnünk egy új hátlapra. Ez a komplett költözés igen komplikált munkafolyamat, precizitást és hozzáértést igényel, otthoni elvégezni egyáltalán nem ajánlott.

Kikapcsoljuk a készüléket, majd éles tárgyakkal elválasztjuk a kijelzőt a kerettől. Lecsatlakoztatjuk a képernyő szalagkábeleit, majd az akkumulátort is, és lebontjuk az alaplapot fedő paneleket. Kicsavarozzuk a belső alkatrészeket, majd egyesével kiemeljük, kezdve az alaplappal, akkumulátorokkal, töltő csatlakozókkal és kamerákkal. Ha a tablet belseje teljesen megüresedett az új hátlapra építjük az alkatrészeket. Összeszerelés után egy alapos teszt következik.

Pro tipp