iPad Pro 12,9 (2017) kijelző csere 159.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Tanácsos elhoznod szervizünkbe a tableted, ha az iPad Pro kijelzője karcos, illetve törött. Egy használt kijelző nem csak rontja a készülék esztétikai és anyagi értékét, de az ujjaidat is felsértheti. Szervizünkben terheltségtől függően, rövid időn belül kicseréljük a hibás alkatrészt.

A cserélendő iPad Pro 12,9" (2017) kijelző

Az iPad Pro kijelzője nem változott az első generációs iPad Pro kijelzőjéhez képest. Felbontása 2732*2048 pixel, a képfrissítési sebessége azonban megdöbbentő, 120 Hz-es, ennek hatását leginkább a görgetéskor vehetjük észre, sokkal simább, élettel telibb.

Az iPad Pro 12,9”-es képernyője jelenleg a legnagyobb az Apple táblagépei közül, csakúgy, ahogy az ára is. Ha mindenből a legerősebbet választod, a gépet közel fél millió forintért vásárolhatod meg. Ez az ár már bőven elég egy erős asztali gépre, sőt még egy MacBook Air-re is. Érdemes tehát egy ütésálló iPad Pro tokkal elkerülni a töréseket, karcolásokat, amelyeket könnyen szerezhet használat alatt.

Az iPad Pro 12,9" (2017) kijelző csere menete

Az iPad Pro-t kikapcsoljuk, és a hátlapjára fordítjuk. A kijelző ragasztóanyag segítségével tapad a kerethez, de ez a ragasztó nagyon erős, így melegítenünk kell a tabletet, hogy szét tudjuk választani. Miután végeztünk a munkafolyamat első részével, felemeljük a kijelzőt, de óvatosan, mivel az alaplapra csatlakozik négy kábellel.

Ezeket egyesével lecsatlakoztatjuk, így tudjuk teljesen elemelni a készüléktől. A kijelzőhöz rögzítettek az ujjlenyomat olvasót, amit felmelegítünk és ha megolvadt a ragasztóanyag, eltávolítunk. Amint sikerült leválasztanunk az új kijelzőre ragasztóanyagot illesztünk, visszahelyezzük az ujjlenyomat-olvasót, száradásig várunk, majd magát a kijelzőt is a kerethez rögzítjük. Ha megkötött, bekapcsoljuk a gépet és leteszteljük.

Pro tipp

  • Ahogy említettük az iPad Pro ára elérheti a fél millió forintot is, így ajánlott kiemelt védelemben részesítened. A BMW oldaltáskája nagyszerű választás lehet, ha utazás közben szeretnéd megóvni.
  • Otthoni szervizelés nem ajánlott, ahogy az internetről rendelt, túlságosan olcsó alkatrészek beszerzése sem.
  • Szerviznehézségi szint:  8/10