iPad Pro 12,9 (2017) töltő csatlakozó csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPad Pro töltő csatlakozójának cseréjére lesz szükség, ha a készülék akadozva, vagy egyáltalán nem veszi fel a töltést. Mivel a meghibásodás oka nem mindig egyértelmű, így szerviz előtt bevizsgáljuk, majd javítjuk a meghibásodott készüléket. 

A cserélendő iPad Pro 12,9" (2017) töltő csatlakozó

A töltő csatlakozó elzárt alkatrész, így meghibásodása leginkább koszolódáshoz, illetve a szalagkábelének szakadásához köthető. Használat során az apróbb porszemek eltömíthetünk a töltő nyílást, a folyamat szinte észrevehetetlen, csak akkor tudatosul a használóban, ha már zavarja az érintkezést a töltőkábel és az iPad között. Gyakran nem szükséges cserélnünk a töltő csatlakozót, elég azt megtisztítani.

Rosszabb esetben elszakad a szalagkábele, ilyenkor egyáltalán nem tölt a készülék. Ebben az esetben cserélnünk kell az alkatrészt. Nem szabad figyelmen kívül hagyni a leggyakoribb esetet sem, amikor nem a készülék, hanem a töltőkábel mondja fel a szolgálatot. Nálunk remek minőségű iPad Pro töltőkábelt vásárolhatsz!

Az iPad Pro 12,9" (2017) töltő csatlakozó csere menete

Az iPad Pro képernyője alá pengetőket ékelünk, és végighaladunk velük az egész kereten, hogy elválasszuk a ragasztóanyagot. Miután sikerrel feloldottuk a kötést, felemeljük a kijelzőt és lecsatlakoztatjuk a szalagkábeleket az alaplapról.

Az akkumulátor és alaplapi csatlakoztatást is megszüntetjük, előtte a fedőpaneleket is lecsavarozzuk. A töltő csatlakozó az iPad alsó részén található, szerencsére nem fedi más alkatrész, így ezután szabadon szerelhetjük. Ha eltávolítottuk a meghibásodott alkatrészt, az újat a helyére illesztve építjük vissza a készüléket az eredeti állapotába.

Pro tipp

  • A rossz minőségű töltőkábelek kisülést okozhatnak! Érdemes megbízható forrásból vásárolni.
  • Ha a készülék nem veszi a töltést, esetleg egy adott százaléknál tovább nem tölt, a töltésérzékelője hibásodott meg, de az is előfordulhat, hogy az akkumulátort kell cserélnünk.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10