iPad Pro 9,7 (2016) bekapcsoló szalagkábel csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPad Pro bekapcsoló szalagkábelének cseréje szükséges, ha egyáltalán nem reagál erős nyomásra. Szervizünkben rövid időn belül, szakszerűen cseréljük a hibás alkatrészt, egy tökéletesen működő újra.

A cserélendő iPad Pro 9,7" (2016) bekapcsoló szalagkábel

A bekapcsoló gomb és a hozzá csatlakozó szalagkábel felel a készülék elindításért és a billentyűzár kezeléséért is, így meghibásodása ellehetetleníti az iPad Pro használatát.

Maga a gomb erős alkatrész, csak ritka esetben törik be, leginkább akkor, ha közvetlenül erőteljes behatás éri, azaz például odaütöd valamihez. Ezt egy megfelelő minőségű, komoly védelmet nyújtó, törésálló iPad Pro tokkal elkerülheted.

A szalagkábele szintén ütődések során sérülhet. Mivel az alkatrész rendkívül vékony és könnyed, ráadásul egyáltalán nem védett, meghibásodása gyakori. Hibajelei közé soroljuk, ha a bekapcsoló gomb erős kattogó hangot hallat, vagy épp egyáltalán nem reagál a nyomásra.

Az iPad Pro 9,7" (2016) bekapcsoló szalagkábel csere menete

A bekapcsoló szalagkábel cseréjéhez az iPad Pro kijelzőjének eltávolítása szükséges. Pengetőket illesztünk a képernyő alá, majd erőteljes mozdulatokkal elválasztjuk a kötő ragasztóanyagot.

A kijelzőt oldali irányban tudjuk eltávolítani, miután az alaplaphoz csatlakozó szalagkábeleket leválasztottuk. Az iPad Pro felső részén található a bekapcsoló szalagkábel, amit természetesen leválasztunk az alaplapról.

Ha kellően kitakarítottunk körülötte, eltávolítjuk, és újat illesztünk a helyére. Összeszerelés után teszt várja a készüléket, csak abban az esetben szolgáltatjuk vissza, ha tökéletesen működik.

Pro tipp

  • Jó ötletnek tűnhet, ha internetről rendelsz alkatrészt a készülékedbe, de ez általában rosszul végződhet. Egyrészt nem ismered a gyártót, nem tudod, hogy milyen minőségű alkatrészt küld, másrészt a készülék szétszerelése hozzáértést igényel. Megfelelő szaktudás nélkül komolyabb problémákat is okozhatsz.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10