iPad Pro 9,7 (2016) előlapi kamera csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha az iPad Pro előlapi kamerájával készített képeid homályosak, sötét foltokkal borítottak, az alkatrész cseréje szükséges. Szervizünkben gyári minőségű alkatrészt ültetünk a régi, meghibásodott helyére.

A cserélendő iPad Pro 9,7" (2016) előlapi kamera

Az iPad Pro egy az egyben megkapta az iPhone 7 kamera rendszerét, így nem csak a hátlapi kamera fejlődött az előző iPadhez képest, hanem az előlapi kamera is. Már 7 megapixel sűrűségű képeket készíthetsz, de akár FULL HD felbontású videókat is.

A kamera meghibásodásának jele a készített képek minőségének a romlása. Ha foltosak, homályosak, lehet, hogy csak a kamera lencséje porosodott. Szerencsés helyzetben tisztítással kezelhető a probléma és nem szükséges az alkatrész cseréje.

Szoftveres meghibásodás esetén a kamera program el sem indul, vagy ha mégis, sötét képet mutat. A kamera lencséje eltörhet, csatlakozója elszakadhat, így ütődések során sérülhet a legkönnyebben.

Az iPad Pro 9,7" (2016) előlapi kamera csere menete

Az előlapi kamera az iPad Pro felső részén, középen található, értelemszerűen így a legkönnyebb FaceTime hívást lebonyolítani. A kijelzőt elválasztjuk a kerettől, majd oldalra döntve csatlakoztatjuk le az alaplappal kapcsolatot tartó szalagkábeleket.

Minden szervizfolyamat során áramtalanítjuk a készüléket, így az akkumulátor szalagkábelét jelen esetben is leválasztjuk az alaplapról. Ezután kipattintjuk az előlapi kamerát, és a helyére új alkatrészt illesztünk. Visszafelé haladva sorrendben összeépítjük a készüléket, majd bekapcsolás után leteszteljük.

Pro tipp

  • Előzd meg az előlapi kamera cseréjét egy megbízható védelmet nyújtó iPad Pro tok segítségével.
  • Habár sokan éreznek ambíciót önmagukban a csere otthoni elvégzésére, a tapasztalat azt mutatja, hogy többnyire a próbálkozások rosszul sülnek el. Szervizünkben komoly tapasztalattal és munkagépekkel dolgozunk a hibás készülékek javításán.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10