iPad Pro 12,9 (2015) akkumulátor csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az idő múlásával sajnos az egyik leggyakoribb, szinte elkerülhetetlen probléma minden elektronikai eszköz esetében az akkumulátor meghibásodása. Ha szerencsénk van, akár 2 évig is tökéletesen működhet készülékünk, előbb-utóbb azonban rohamosan csökkenni kezd a teljesítménye, ilyenkor válik szükségessé az iPad Pro akkumulátor cseréje.

A cserélendő iPad Pro 12,9" (2015) akkumulátor

Az Apple szerint minden iPad Pro 10 órás üzemidővel rendelkezik, de ezt természetesen az igénybevétel mértéke is nagyban befolyásolja. Ha azonban jelentős teljesítménycsökkenést tapasztalunk, esetleg napi 3-4 alkalommal is tölteni kell a készüléket, ott valószínűleg már nem elég egy sima rendszerfrissítéssel próbálkozni.

Az iPad Pro 12,9" (2015) akkumulátor csere menete

Az iPad Pro akkumulátor cseréje meglehetősen bonyolult javítási folyamat, mert a kijelző és az alaplap eltávolítása is szükséges hozzá. Egyúttal nagy könnyebbség az újfajta ragasztóanyag megjelenése, amivel először az iPhone 5s modelleknél találkoztunk. Az akkumulátort a hátlaphoz rögzítő ragasztócsíkokat, a ráapplikált kis fülek segítségével eltávolítjuk az elemek alól, így felszabadul a meghibásodott alkatrész. Az új akkumulátor behelyezése után, újraragasztjuk az eszközt, majd a száradást és tesztelést követően visszajuttatjuk a táblagépet tulajdonosához. Bár maga az akkumulátor csere alig egy órás munkafolyamat, a ragasztóanyag száradása miatt az iPad-nek legalább egy napot a szervizben kell tölteni, hogy utána tökéletesen működő állapotban kapja vissza tulajdonosa.

Pro tipp

  • Különböző beállítások segítségével meghosszabbítható az iPad Pro akkumulátor élettartama. Ilyen például a fényerő csökkentése, vagy a feleslegessé vált applikációk törlése.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10