iPad Pro 12,9 (2015) csengő hangszóró csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPad Pro 12,9" (2015) hangszórójából kiszűrődő torz, recsegő hangok, esetleg a készülék teljes némasága filmnézés vagy zenehallgatás közben, a meghibásodott csengő hangszóró leggyakoribb típushibái. Sok esetben egy alapos tisztítás is megoldást jelenthet, ha viszont a probléma továbbra is fennáll, akkor az iPad Pro csengő hangszóró csere elkerülhetetlenné válik. Fontos, hogy először mindig ellenőrizzük a beállításokat is, mert bizonyos esetekben ott rejtőzhet a baj forrása.

A cserélendő iPad Pro 12,9" (2015) csengőhangszóró

Viszonylag egyszerű dolgunk van akkor, ha a problémát a hibás beállításoknak köszönhetjük, ezt könnyen ellenőrizhetjük és javíthatjuk az iPad Pro Beállítások menüjében.

Számos esetben előfordulhat az is, hogy a meghibásodás oka az iPad hangszórójába került valamilyen szennyeződés, ilyenkor elég egy alapos tisztításnak alávetnünk a készüléket. Ha az imént felsorolt módszerek közül semmi nem vezet eredményre, akkor már csak az iPad Pro csengő hangszóró cseréje jelenthet megoldást.

Az iPad Pro 12,9" (2015) csengőhangszóró csere menete

Triviális ugyan, de az első lépés mindig az eszköz kikapcsolása. Ezt követően eltávolítjuk az iPad képernyőjét, melynek végrehajtásához egy hőlégfúvó eszköz szükségeltetik, amivel fel tudjuk melegíteni a készülék részeit rögzítő ragasztót. Egy speciális műanyag szerszám segítségével felnyitjuk az iPad Pro kijelzőjét, hogy a felső részben található hangszóró részeket is el tudjuk távolítani. Bár maga a csere nem kifejezetten időigényes, a tablet összeragasztása után a ragasztóanyag száradása akár 1 teljes napot is igénybe vehet, ezt követően a készüléken elvégezzük a szükséges teszteket, hogy biztosan tökéletesen működő állapotban kapja vissza a tulajdonosa.

Pro tipp

  • Számos esetben nem szükséges az iPad hangszórójának cseréje, mert előfordul, hogy a problémát a hibás beállításokban kell keresni.
  • Szerelési nehézség: 7/10