iPhone 3GS érintőüveg csere 8.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Már jóval az iPhone 3GS megjelenése előtt jelen volt az érintőképernyő a mobilkommunikáció területén. A korabeli készülékeket még jellemzően egy ceruza segítségével lehetett kezelni, majd az Apple az iPhone megjelenésével azonnal forradalmasította az érintőképernyő világát. Az iPhone készítésekor a fő irányelv az volt, hogy kiiktathassák az érintőképernyők legbosszantóbb hibáját, a ceruzát, és utat nyissanak a könnyen és egyszerűen, ujjbeggyel is kezelhető érintőképernyők felé.

A cserélendő iPhone 3GS érintőüveg

Ahogyan az iPhone 3GS LCD kijelzőjének, úgy az érintőüvegnek is a leejtés a legfőbb ellensége. Általában leejtés hatására következik be, hogy a telefon teljesen érzéketlenné válik a tapintásra, nyomásra, de akár még meg is repedhet vagy betörhet. Attól függően, milyen erejű a leejtés, előfordulhat, hogy sajnos az LCD-vel együtt az érintőüveg is meghibásodik. Az érintőüveg sérülésekor akár még az üvegfelület is berepedhet, amelyből éles darabok hullhatnak ki, felsértve a kezünket. A csere nagyjából 45 percet vesz igénybe.

Szerelés menete

Először el kell távolítanunk az iPhone 3GS kijelzőjét, de mielőtt teljesen eltávolítjuk azt az alaplaptól, ahogyan minden iPhone szerelési esetben, itt is ügyelnünk kell a flexekre! Amennyiben a teljes kijelző (érintőképernyő + LCD) házon kívülre került, akkor választhatjuk szét az érintőt és az LCD-t. Ennek a két alkatrésznek a különválasztása után helyezhetjük fel az új érintőképernyőt az LCD-re és szerelhetjük össze a telefont.

Pro tipp

  • Könnyen elkerülhetjük, hogy kisebb ütődések károkat okozzanak, egy fólia + 1 tok beszerzésével.
  • Szerviznehézségi szint: 3/10