iPhone 3GS felső szalagkábel csere 6.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 3GS bekapcsoló (felső) szalagkábelen több periféria is elhelyezkedik: hangerőszabályzó gombok, fülhallgató aljzat, lock (lezáró) és némító gomb. Legjellemzőbb meghibásodásai: a lezáró gomb teljesen működésképtelen, vagy kizárólag erőteljes nyomásra reagál, nem lehet lenémítani a készüléket, illetve a hangerő nem állítható a szabályzó gombok segítségével. A készülék szalagkábelének bármely fent említett meghibásodása cseréhez vezet.

A cserélendő iPhone 3GS felső (bekapcsoló) szalagkábel

A home gomb kivételével minden iPhone 3GS-en megtalálható gomb működéséért az iPhone 3GS bekapcsoló (felső) szalagkábele a felelős. Emiatt a felső szalagkábel cseréje a legbonyolultabb szervizműveletek közé tartozik. Saját kezűleg végzett szervizelését kizárólag iPhone szervizelési tapasztalattal rendelkezőknek ajánljuk!

A szervizelés menete

Kifejezetten időigényes művelet az iPhone 3GS felső szalagkábelének cseréje, mivel a telefont teljesen szét kell szerelni: a kijelző leszerelésétől, az alaplap és az akkumulátor eltávolításán át, a keret szétpattintásáig számos nehézséggel találjuk szembe magunkat. A csere nagyjából 45 percet vesz igénybe.

Pro tipp

  • Szerviznehézségi szint: 8/10