iPhone 3GS GSM antenna csere 7.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A telefon, valamint a mobilinternet térerejéért az iPhone 3GS GSM antennája felel. Gyakran előfordul a mindennapokban, hogy telefonunk térereje nem elegendő hívásindításhoz vagy -fogadáshoz, illetve internetezéshez. Ezek oka általában a lefedettség vagy a természeti viszonyok, ezért nem szükséges máris a GSM antenna hibáját keresni.

A cserélendő iPhone 3GS GSM antenna

A GSM antennájának hibáját jelezheti, ha olyan helyeken kezd el ingadozni a készülék térereje, ahol korábban mindig maximumot jelzett, továbbá ha sohasem jelez maximum térerőt, netán rendkívül instabil. Szintén indokolhatja az iPhone 3GS GSM antenna flex cseréjét, ha a telefonhívás alatt folyton akadozik a vonal, esetleg meg is szakad.

A problémát megpróbálhatjuk orvosolni egy készülék-visszaállítással vagy szoftver-frissítéssel. A tapasztalat azt mutatja, hogy az antenna maga ritka esetekben hibásodik meg, jellemzőbb, hogy mindössze érintkezési problémái támadnak. Mielőtt cserélnénk a készülék GSM antennáját, először mindenképpen végezzünk egy alapos tisztítást!

A szervizelés menete

A dock csatlakozó aljára ragasztva található meg a GSM flex, így kapcsolódik a fém kerethez, amelyet ugyancsak használ antennaként. Először el kell távolítanunk a kijelzőt, majd a panelt, így férhetünk hozzá a dock csatlakozóhoz. Miután kiszereltük azt, felragaszthatjuk az új iPhone 3GS GSM antennát.

Pro tipp

  • Használt készülékek esetében gyakori, hogy érintkezési probléma okozza a térerő hiányát. Ezt könnyen orvosolhatjuk egy alapos tisztítással.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10