iPhone 3GS hátlap csere 13.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 3GS készülék fehér és fekete hátlappal is elérhető, amelyhez egy fém keret kapcsolódik. Ennek a típusnak is szerelt a hátlapja, amely leejtés vagy elhasználódás során a készülék egyik legkönnyebben sérülő része. Jó tudni, hogy az iPhone 3GS telefonok hátlapja műanyagból készül, és a rajtuk található feliratok pont ugyanolyan csillogóak, mint az Apple logó maga (ezzel ellentétben a hagyományos 3G készüléken matt feliratok találhatók).

A cserélendő iPhone 3GS hátlap

A hátlapot az előlaptól egy fém keret határolja el. Ez a keret egy erőteljesebb sérülés vagy törés esetén leválhat a hátlapról, amelynek következtében még a hangerőszabályzó gomb is kieshet. Mivel a hátlap szerelt, így érdemes egyben, a jack és dock csatlakozóval, felső szalagkábellel, mikrofonnal, gombokkal és a WI-FI antennával együtt cserélni. Óriási tévedés azt hinni, hogy az iPhone 3GS esetében a hátlap csere akár otthon is megoldható lenne két csavar eltávolításával!

A szervizelés menete

Amikor az iPhone 3GS hátlapjának cseréjére kerül a sor, a készüléket elemeire szét kell bontani, amely fokozott precizitást és szakértelmet kíván! Mivel a hátlappal együtt több más dolog is cserélődik, ezért fontos odafigyelni rá, hogy a készüléket milyen sorrendben szedjük szét, mit cserélünk ki és mit hagyunk benne. Szervizünkben az iPhone 3GS hátlap cseréje legfeljebb 45 percet vesz igénybe.

Pro tipp

  • Bár számos helyen lehetőségünk nyílik a műanyag iPhone 3GS hátlap olcsóbb cseréjére, érdemes vigyázni, mivel az alacsonyabb ár rendszerint nagyon rossz minőséget takar!
  • Szerviznehézségi szint: 9/10