iPhone 4 fülhallgató szalagkábel csere 7.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha az iPhone 4 hangerőszabályzó vagy némító gombja, a fülhallgató aljzata, esetleg a rezgőmotor bármiféle meghibásodására utaló jelet észlelünk, ellenőrizzük az ezekért felelős fülhallgató szalagkábelét.

A cserélendő iPhone 4 fülhallgató szalagkábel

Az iPhone 4 fülhallgató szalagkábel cseréje tehát problémák egy kisebb halmazára adhat komplex megoldást. Ennek az alkatrésznek a meghibásodása akár a telefon „elnémulásáért” is felelőssé tehető. Ilyenkor a jack csatlakozó rendellenes működésében keressük a hiba forrását, ugyanis a készülék ekkor úgy érzékeli, hogy a fülhallgató állandóan csatlakoztatva van, s ezért a hangszórókra nem ad hangot. Az iPhone 4 fülhallgató szalagkábel cseréje relatíve hosszabb időt, 35-40 percet vesz igénybe, de a szervizben megvárható.

A szervizelés menete

Az iPhone 4 fülhallgató szalagkábel cseréléséhez eltávolítjuk a hátlapot, majd kivesszük az akkumulátort és kiszereljük az alaplapot, amivel már lehetővé válik a flex kicsavarozása is. Ez a munkafolyamat szakértelmet és pontosságot igényel.

Pro tipp

  • Az iPhone 4 fülhallgató szalagkábel meghibásodása a dock csatlakozóval okozta hibákkal részben megegyező „tüneteket” produkálhat, ezért nem mellékes, hogy az alkatrész cseréje előtt ezt is ellenőrizzük.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10